Backups

Een back-up zonder regelmatige controle en monitoring is waardeloos. Kies dus voor een partij die dagelijks alle back-ups uitvoert en met regelmaat restore tests garandeert. Zo heb je er zelf geen omkijken naar, maar weet je dat het goed geregeld is

  1. Gegevens worden 24 uur per dag opgeslagen
  2. Volledige controle over jouw data
  3. Gewoon goed geregeld

Nooit meer een offline back-up

Met het online backup systeem van SoftTech bent je er zeker van dat er dagelijks een veilige kopie van uw bedrijfsinformatie wordt gemaakt. Het wisselen van tapes behoort definitief tot het verleden. In onze ogen is een back-up zonder regelmatige controle waardeloos. Daarom controleren we dagelijks alle back-ups van onze klanten en voeren we met regelmaat zogenaamde restore tests uit.

systeem-backup-a01

Data-gevaar

SoftTech biedt ook disaster recovery oplossingen. In geval van brand, waterschade of andere onvoorziene rampen en fouten kun je binnen no time weer aan het werk. Alle back-up data wordt versleuteld verstuurd en beveiligd opgeslagen in Nederlandse datacenters op door SoftTech beheerde hardware.

Sara van RouteVision

Sara Verbeek
CEO van RouteVision

Wij vinden het afsluiten van langdurige samenwerkingen belangrijk. Want een relatie die lang standhoudt levert een goede onderlinge communicatie op en het vertrouwen dat je uitdagingen en calamiteiten samen op de juiste wijze aan kunt pakken. Allemaal zaken waar wij ons bij SoftTech in herkenden en waarom we hebben besloten hen ons ICT-beheer te gunnen. 

Meer weten over backups?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen