ICT kostencalculator

Betaal je niet teveel aan je huidige ICT beheerder? op zoek naar een online offerte?

  1. Krijg een duidelijk kostenoverzicht gebaseerd op wat jij nodig hebt
  2. Ontvang met een paar klikken een concurrerende offerte voor je ICT-beheer
  3. Inzicht in het maandtarief voor jouw ICT-omgeving? Start de ICT-Kostencalculator

ICT-kostencalculator | Bereken je maandtarief

Door onderstaande vragen te beantwoorden krijg je een inschatting van de ICT-kosten per medewerker.
Efficiënte ondersteuning en innovatieve oplossingen

  • Servicedesk met kennis van zaken: Het team van de SoftTech servicedesk is gespecialiseerd en staat klaar op elke vraag of een eventueel probleem snel op te pakken. 95% van alle support verzoeken worden binnen 1 uur opgepakt.
  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Alle werkstations altijd up-to-date: Door problemen te voorkomen besparen wij jou en je medewerkers een hoop tijd. Middels regelmatige updates en backups garanderen wij dat de werkstations altijd up-to-date zijn en klaar staan voor jouw personeel.
  • Ervaring en passie voor techniek: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.