API integraties

Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van API-koppelingen met externe partijen. Al jarenlang helpen we onze klanten door verschillende 3rd party softwaresystemen perfect op elkaar aan laten sluiten.

  1. Snel software koppelen en integreren
  2. Meer dan 20 jaar ervaring
  3. Passie voor techniek

Mogen wij een API voor je bouwen?

Software moet aansluiten op de behoefte van je organisatie. Soms bestaat daar een standaardoplossing voor. Soms moet je nieuwe software ontwikkelen. En soms is het koppelen van verschillende software en/of systemen de beste oplossing. In dat laatste geval kunnen wij – hoe uitdagend je verzoek ook is - een API voor je bouwen. Een Application Programming Interface. Een slimme koppeling tussen verschillende systemen, waardoor gegevens kunnen worden uitgewisseld.

Standaard software ontwikkelen of API bouwen?

Via een API kunnen gegevens veilige en gecontroleerd uitgewisseld worden tussen verschillende software. Door een API-koppeling te ontwikkelen zorgen wij ervoor dat alle gegevens in alle pakketten binnen jouw organisatie actueel zijn en maximaal op elkaar aansluiten. Nooit meer gegevens dubbel invoeren. De slimme koppeling zorgt ervoor dat gegevens worden gedeeld.

Een API wordt vaak ingezet om interne systemen beter te ontsluiten, maar kan ook worden ingezet voor het delen van data buiten de organisatie. Dan maken we gebruik van een beveiligde webapplicatie, app of website. Zo beschikken klanten, relaties of derden altijd over de juiste, actuele data.

We koppelen alles!

Van financiële pakketten tot salessoftware. Van distributiesystemen tot e-commerceplatformen. We hebben de juiste knowhow in huis om de beste koppeling voor jou tot stand te brengen. Op een effectieve en veilige manier. Daar mag je vanuit gaan!

Wil je meer weten over API integraties?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen