Software op maat

SoftTech is een vertrouwde partij als het gaat om maatwerk software ontwikkeling: wij maken wat jij nodig hebt. We kiezen daarbij voor een lean agile ontwikkeltraject en beperken ons daardoor in beginsel alleen tot de onderdelen waarmee jouw bedrijf echt het verschil maakt.

  1. Veilig en toekomstbestendig
  2. De beste gebruikerservaring
  3. Betrouwbaar en ervaren als maatwerk softwareontwikkelaar

Maatsoftware klinkt duur!

Ondernemers lopen vaak aan tegen de hoge kosten die met de ontwikkeling van maatsoftware gepaard gaan. Belangrijk is om een goede kosten / baten analyse te maken.

Kant en klare software

Het gebruik van een standaard oplossing kan goedkoper lijken echter als de software applicatie niet op jouw organisatie is afgestemd en slechts een deel van je problemen oplost kan het uiteindelijk toch duurder uitvallen.

Software van de plank
software op maat

Software op maat

Maatsoftware sluit precies aan op je ideeën, eisen, wensen en doelen, maar is initieel een stuk duurder dan standaard oplossingen. Deze investering kan je terug verdienen doordat de software precies doet wat je wil en zo veel tijd kan besparen op handmatige handelingen.

Wij maken wat jij nodig hebt

SoftTech is een betrouwbare softwarebouwer: we maken maatwerk applicaties die kosten besparen, efficiëntie verhogen en heerlijk werken. Hierbij werken we volgens een lean agile ontwikkeltraject, waardoor wij snel software ontwikkelen welke aan je wensen voldoet. Met meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling voor onder andere de zorg, logistieke, financiële en entertainment branche, zijn we dé partner voor maatwerk software.

Wil je meer weten over software op maat?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen