Software laten maken

Software wordt tegenwoordig voor de meest uiteenlopende zaken gebruikt, zowel voor intern gebruik als voor commerciële doeleinde. Met meer dan 20 jaar software ontwikkeling ervaring kunnen wij elke uitdaging aan. Niets is te ingewikkeld, wij realiseren jouw idee.

  1. Veilig en toekomstbestendig
  2. De beste gebruikerservaring
  3. Betrouwbaar en ervaren als softwareontwikkelaar

Van een idee naar een succesvolle applicatie

SoftTech is een software ontwikkelaar die (kleine) bedrijven met mooie ideeën helpt groeien tot grote ondernemingen. Wij bieden startende ondernemers een kinderkamer waar hun idee kan opgroeien tot een volwassen product of dienst. We kiezen daarbij voor een lean agile ontwikkeltraject en beperken ons daardoor in beginsel alleen tot de onderdelen waarmee jouw bedrijf echt het verschil maakt.

software-mobile-a01

Samen op ontdekkingsreis

Groeien betekent vernieuwen en vernieuwen betekent het onbekende opzoeken. Wij doen dit graag samen! Wij zijn daarom op zoek naar het partnership, waarin wij zorgen voor de techniek en u voor de ideeën en de marktkennis. Onze werkwijze is er volledig op ingericht om u te begeleiden bij het realiseren van uw ideeën en plannen, zowel rond de software toepassingen die hiervoor nodig zijn als de business die erbij hoort. Wij kennen de uitdagingen die horen bij het “navigeren” in het onbekende.

Wij maken wat jij nodig hebt

SoftTech is een betrouwbare softwarebouwer: we maken maatwerk applicaties die kosten besparen, efficiëntie verhogen en heerlijk werken. Hierbij werken we volgens een lean agile ontwikkeltraject, waardoor wij snel software ontwikkelen welke aan je wensen voldoet. Met meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling voor onder andere de zorg, logistieke, financiële en entertainment branche, zijn we dé partner voor maatwerk software.

Wil je meer weten over automatisering?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen