Backup en herstel

Een back-up zonder regelmatige controle en monitoring is waardeloos. Kies dus voor een partij die dagelijks alle back-ups uitvoert en met regelmaat restore tests garandeert. Zo heb je er zelf geen omkijken naar, maar weet je dat het goed geregeld is

  1. Gegevens worden 24 uur per dag opgeslagen
  2. Volledige controle over jouw data
  3. Gewoon goed geregeld

Nooit meer een offline back-up

Met het online backup systeem van SoftTech bent je er zeker van dat er dagelijks een veilige kopie van uw bedrijfsinformatie wordt gemaakt. Het wisselen van tapes behoort definitief tot het verleden. In onze ogen is een back-up zonder regelmatige controle waardeloos. Daarom controleren we dagelijks alle back-ups van onze klanten en voeren we met regelmaat zogenaamde restore tests uit.

Als jouw betrouwbare IT-partner bieden wij:

  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Servicedesk met kennis van zaken: Met een team van ervaren specialisten staan we paraat om problemen snel en effectief op te lossen. Ruim 95% van de supportverzoeken wordt binnen een uur opgepakt, zodat jouw bedrijf ongehinderd kan blijven draaien.
  • Expertise en ondersteuning: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.