Even voorstellen

SoftTech is een loyale, eerlijke en betrouwbare ICT-partner. We helpen onze klanten hun IT zo in te zetten en vorm te geven dat de organisatie daar maximaal voordeel van heeft. We geven objectief advies – gevraagd en ongevraagd – en bouwen daardoor duurzame relaties op met onze klanten.

  1. Met oog voor de klant en passie voor techniek
  2. Weten wij vandaag wat jouw organisatie morgen nodig heeft
  3. Gewoon goed geregeld

Aangenaam kennis te maken,
wij zijn SoftTech Automatisering

SoftTech is opgericht in 1998 door Thijs Kuperus en Mark van der Weide. Sindsdien helpen we met ruim 30 collega’s organisaties (groot en klein) met hun ICT-uitdagingen (groot en klein). Omdat we geloven dat je met techniek echt alles kunt oplossen.

Voor onze klanten formuleren we voor ieder vraagstuk de beste oplossing. Dat doen we door intensief samen te werken en op uiterst kritische wijze te reflecteren op bedrijfsvraagstukken. We zijn en blijven objectief en realistisch: kunnen wij iets niet oplossen, dan mag je ervan uit gaan dat we in ons netwerk de beste partij voor je vinden.

about-leadership-a01
about-client-a01

Met oog voor de klant en passie voor techniek

Vanaf het moment dat we voor je werken, zitten we bij je aan tafel. Soms letterlijk. Vaak figuurlijk. We zijn je externe ICT-manager die je interne belangen behartigt. We streven ernaar voor al jouw ICT-uitdagingen de beste oplossing te vinden. Of het nu gaat om systeembeheer, software (-ontwikkeling), VoIP, mobiel, internetdiensten of maatwerktrajecten op het gebied van implementatie of migratie.

Onze spelregels

  • Loyaliteit. We werken keihard aan duurzame relaties. Omdat we geloven dat we dan pas echt van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn
  • Eerlijkheid. We handelen naar eer en geweten. Ook als dat betekent dat we soms iets zeggen wat je niet wilt horen. Transparantie en openheid heeft ons ver gebracht.
  • Kwaliteit. We verkiezen altijd kwaliteit en robuustheid boven kwantiteit en snelheid.
  • Communicatie. Wij spreken jouw taal. En kennen we die nog niet, dan gaan we eerst zorgen dat we dát regelen. Pas dan kunnen we garanderen dat we het over dezelfde dingen hebben en voorkomen we teleurstellingen.
  • Ethiek. Je kunt ervan uit gaan dat jouw informatie bij ons in vertrouwde en veilige handen is. We realiseren ons dagelijks dat we uiterst zorgvuldig omgaan met bedrijfskritische informatie van al onze klanten.
  • Vertrouwen. Je mag erop vertrouwen dat ons advies altijd het beste is voor jou als klant. Omdat jouw performance onze zorg is.
  • Uitdagend. We zijn er in iedere vezel van overtuigd dat het echt leuk wordt, wanneer iets ogenschijnlijk niet kan.

Typisch SoftTech

We vinden het ontzettend belangrijk dat al onze mensen optimaal samenwerken met jou als klant. We vertrouwen op in het verleden behaalde rendementen als die passen bij jouw actuele uitdaging. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als dat niet nodig is? We weten dat onze mensen hierin hun verantwoordelijkheid nemen. Hun oprechte en geïnteresseerde houding maakt dat ze prettig zijn om mee samen te werken. Begrijpen wat jij nodig hebt, is ons vertrekpunt. Alleen op die manier kunnen we van toegevoegde waarde zijn en een bijdrage leveren aan jouw bedrijfssucces.

Wil je meer weten over SoftTech?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen