Even voorstellen

SoftTech Automatisering is reeds 25 jaar lang een toegewijde, integere en betrouwbare partner op het gebied van ICT. Gedurende deze periode hebben we talloze bedrijven bijgestaan in het effectief inzetten en vormgeven van hun IT-landschap.

  1. Met oog voor de klant en passie voor techniek
  2. Weten wij vandaag wat jouw organisatie morgen nodig heeft
  3. Gewoon goed geregeld

Aangenaam kennis te maken,
wij zijn SoftTech Automatisering

SoftTech is opgericht in 1998 door Thijs Kuperus en Mark van der Weide. Sindsdien helpen we met meer dan 35 collega’s bedrijven (groot en klein) met hun ICT-uitdagingen. Wij geloven dat je met techniek veel kunt oplossen.

Gestart op een zolderkamer in 1998 heeft SoftTech een gestage groei laten zien. Door de bijzondere combinatie van werkplekbeheer, netwerkbeheer, consultancy én maatwerk ontwikkeling heeft SoftTech zich ontwikkeld tot de partij die helpt bij het realiseren van de groeiambities van bedrijven.

Of het nu gaat over het stabiliseren van de bestaande infrastructuur, nieuwe mogelijkheden zoeken met bestaande oplossingen of het ontwikkelen van een nieuwe dienst waarvoor specialistische software nodig is, SoftTech heeft altijd de ambitie en de visie gehad dat met techniek deze zaken samen kunnen komen en bottlenecks weggenomen kunnen worden.

Missie & visie

De missie van SoftTech Automatisering is om bedrijven met een groei ambitie te ondersteunen met innovatieve en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen die hun bedrijfsprocessen optimaliseren, kosten besparen en de concurrentiepositie verbeteren. SoftTech streeft ernaar om voortdurend te innoveren en de nieuwste technologieën te integreren in hun producten en diensten, zodat klanten altijd de beste oplossingen krijgen.

Mijlpalen en momenten:
De historie van SoftTech Automatisering

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.