Maxlead 

Maxlead is een toonaangevend digitaal marketingbureau met een sterke focus op resultaatgerichte oplossingen voor onze klanten. Maxlead heeft de afgelopen jaren met veel succes samengewerkt met SoftTech.

Maxlead en SoftTech:
Een succesvolle samenwerking voor digitale groei

Een van de uitdagingen waarmee Maxlead werd geconfronteerd, was de exponentiële groei van ons bedrijf. Onze prioriteit ligt altijd bij het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten, maar de groei bracht een grotere behoefte aan gespecialiseerd systeembeheer met zich mee. Het werd steeds moeilijker om deze verantwoordelijkheden te combineren met andere essentiële werkzaamheden.

Logo van SoftTech
Wat is precies jullie corebusiness?
Logo van Maxlead

Maxlead, opgericht in 2002, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste online marketing agencies in Nederland. Als strategisch online marketing partner helpt Maxlead klanten met het genereren van leads en sales, zowel in Nederland als internationaal. Met ruim 80 consultants wordt er dagelijks vanuit Oegstgeest gewerkt voor klanten als Basic-Fit, Accell Group, Carglass, Webfleet en Marktplaats. In 2018 en 2019 werd Maxlead uitgeroepen tot beste online marketing bureau in het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling.

Logo van SoftTech
Kun je uitleggen hoe SoftTech heeft bijgedragen aan het beheer van jullie cloudomgevingen en waarom dit zo cruciaal was voor jullie bedrijfsactiviteiten?
Logo van Maxlead

SoftTech heeft ons aanvankelijk geholpen om te voldoen aan onze groeiende behoeften op het gebied van systeembeheer. Later verschoof de focus naar het beheren van onze cloudomgevingen. De cloudomgeving begon een cruciale rol te spelen in onze activiteiten, en het was van vitaal belang om te zorgen voor de stabiliteit van onze cloudserveromgeving en optimale prestaties. Ook in deze rol is SoftTech een betrouwbare partner gebleken.

Logo van SoftTech
Hoe heeft SoftTech jullie unieke behoeften begrepen en op maat gemaakte oplossingen geboden die aansloten bij jullie groeistrategie?
Logo van Maxlead

Wat SoftTech onderscheidt, is hun proactieve houding en hun vermogen om met ons mee te denken. Ze begrepen onze unieke behoeften en boden op maat gemaakte oplossingen die aansloten bij onze groeistrategie. Bovendien reageert het team van SoftTech altijd snel op eventuele problemen, wat zorgt voor een soepele samenwerking.

Lucien de Konink

Lucien de Konink
Head of IT bij Maxlead

SoftTech heeft zich bewezen als een betrouwbare partner die niet alleen uitblinkt in systeembeheer en cloudservices, maar ook begrijpt wat we nodig hebben om onze groeiende activiteiten te ondersteunen. Hun proactieve aanpak en snelle respons hebben ervoor gezorgd dat onze samenwerking al jarenlang succesvol is. We kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.