Missie & Visie

SoftTech Automatisering is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige automatiseringsoplossingen aan klanten in verschillende sectoren. SoftTech heeft een sterke missie en visie die het succes van de onderneming ondersteunen en sturen.

 1. SoftTech zorgt voor technische innovatie.
 2. De techniek is geen bottleneck.
 3. Techniek groeit mee met de klant.

De beste partner voor ICT in de regio

De missie van SoftTech Automatisering is om klanten te voorzien van innovatieve en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen die hun bedrijfsprocessen optimaliseren, kosten besparen en de concurrentiepositie verbeteren. SoftTech streeft ernaar om voortdurend te innoveren en de nieuwste technologieën te integreren in hun producten en diensten, zodat klanten altijd de beste oplossingen krijgen.

about-client-a01

Met oog voor de klant en passie voor techniek

SoftTech Automatisering gelooft in het opbouwen van duurzame relaties met klanten en het bieden van oplossingen die specifiek zijn afgestemd op hun behoeften en wensen. Het bedrijf streeft ernaar om voortdurend te groeien en uit te breiden, terwijl het zich tegelijkertijd blijft richten op het bieden van de best mogelijke oplossingen en service aan klanten.

De SoftTech visie

 • SoftTech zorgt voor technische innovatie.

  SoftTech gaat met de tijd mee en heeft voor alles binnen de ICT een passende oplossing. We kennen de nieuwste technieken en zullen deze het liefste overal toepassen waar dit mogelijk is. Hiermee zorgen we voor de juiste oplossing bij elke klant.

 • De techniek is geen bottleneck.

  De techniek is geen beperking. Nieuw of oud, we kunnen er altijd mee uit de voeten (of zorgen met behulp van externe expertise hiervoor).

 • Techniek groeit mee met de klant.

  SoftTech zorgt ervoor dat de techniek aangepast blijft zodat deze het best bij de klant past. We monitoren continue of de techniek nog voldoet aan de situatie en geven de adviezen tot uitbreiding wanneer het bedrijf groeit.

Kernwaarden en Normen

 • Passie voor techniek, het is je kindje.

  We werken keihard aan duurzame relaties. Omdat we geloven dat we dan pas echt van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn

 • Het wordt pas leuk als het niet kan!

  Het kan NIET, staat niet in het woordenboek van SoftTech. Zodra deze uitspraak gedaan wordt, zien wij dat als een uitdaging. Voor ieder probleem is een oplossing.

 • Zelfeducatie is waar het om draait.

  Iedere dag leren we nieuwe dingen door de uitdagingen die we tegen komen en de nieuwe technieken die worden uitgebracht.

 • Service gerichtheid.

  Ons streven is om de klant in alles mee te nemen. Af en toe nét dat stapje meer te doen dan misschien wel verwacht wordt. Het persoonlijk houden en vooral meedenken met onze klanten.

 • Klant gerichtheid.

  We denken mee met de klant en zoeken specifiek bij de klant passende oplossingen. We proberen te denken vanuit het perspectief van de klant. Zodat de klant zijn wensen terug ziet in onze aangeboden oplossingen.

Wil je meer weten over SoftTech?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen