Missie en Visie

SoftTech Automatisering is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige automatiseringsoplossingen aan klanten in verschillende sectoren. SoftTech heeft een sterke missie en visie die het succes van de onderneming ondersteunen en sturen.

 1. SoftTech zorgt voor technische innovatie.
 2. De techniek is geen bottleneck.
 3. Techniek groeit mee met de klant.

De Missie: de sleutel tot jouw groei

De missie van SoftTech Automatisering is om bedrijven met een groei ambitie te ondersteunen met innovatieve en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen die hun bedrijfsprocessen optimaliseren, kosten besparen en de concurrentiepositie verbeteren. SoftTech streeft ernaar om voortdurend te innoveren en de nieuwste technologieën te integreren in hun producten en diensten, zodat klanten altijd de beste oplossingen krijgen.

Groeien met SoftTech

Groeien door techniek,
persoonlijk en vertrouwd

Met passende IT systemen helpt SoftTech Automatisering bedrijven te groeien. Niet alleen streven we naar groei met IT systemen, maar ook groei door IT systemen. SoftTech gelooft erin dat dit alleen kan als zij ook ownership en regie neemt over het volledige IT landschap van een bedrijf, of dit nou standaard toepassingen zijn of maatwerk. Groeien kan alleen als er een totaalsysteem ontstaat dat nooit een bottleneck wordt en tevens bijdraagt aan de doelstellingen van een bedrijf.

Dat lukt alleen als er wederzijds vertrouwen is. SoftTech gelooft in de persoonlijke relatie, ongeacht de omvang van een bedrijf. Bij SoftTech heb je dus ook altijd je favoriete beheerder of ontwikkelaars!

De SoftTech Automatisering visie

Bedrijven hebben verschillende motivaties om te groeien. Groeien kan ook op verschillende manieren. Bedrijven met groeiambities doorlopen vaak een onstuimige periode, waarbij verschillende aspecten in de bedrijfsvoering onder druk komen te staan.

SoftTech gelooft erin dat de juiste inzet van IT systemen een goede fundering voor bedrijven zijn. Door in te zetten op een breed spectrum van ICT gebieden, ontstaat er een gereedschapskist waarmee bedrijven zelf in kunnen richten hoe SoftTech de groei ondersteunt.

SoftTech zorgt voor vertrouwen en helpt bedrijven verder te komen. SoftTech is DE plek waar bedrijven naar toe kunnen gaan om rust op de IT te krijgen en dan door te gaan met hun ambities.

Kernwaarden en Normen

 • Passie voor techniek, het is je kindje.

  We werken keihard aan duurzame relaties. Omdat we geloven dat we dan pas echt van toegevoegde waarde voor je kunnen zijn.

 • Het wordt pas leuk als het niet kan!

  Het kan NIET, staat niet in het woordenboek van SoftTech. Zodra deze uitspraak gedaan wordt, zien wij dat als een uitdaging. Voor ieder probleem is een oplossing.

 • Zelfeducatie is waar het om draait.

  Iedere dag leren we nieuwe dingen door de uitdagingen die we tegen komen en de nieuwe technieken die worden uitgebracht.

 • Service gerichtheid.

  Ons streven is om de klant in alles mee te nemen. Af en toe nét dat stapje meer te doen dan misschien wel verwacht wordt. Het persoonlijk houden en vooral meedenken met onze klanten.

 • Klant gerichtheid.

  We denken mee met de klant en zoeken specifiek bij de klant passende oplossingen. We proberen te denken vanuit het perspectief van de klant. Zodat de klant zijn wensen terug ziet in onze aangeboden oplossingen.

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.