Word NIS2-ready met SoftTech

SoftTech, met recente ISO-certificering en partnerschap met de Dutch Cybersecurity Assembly (DCA), biedt volledige ondersteuning aan de cruciale SECURE7-maatregelen om organisaties NIS2-ready te maken en garandeert de hoogste normen in informatiebeveiliging en IT-auditdiensten.

Voortdurende streven naar informatie-beveiligingNu ook partner van Dutch Cybersecurity AssemblyDe SECURE7 Basisprincipes:

  • Inventariseer kwetsbaarheden: SoftTech voert uitgebreide penetratietests en risicobeoordelingen uit om kwetsbaarheden in systemen te identificeren en te kwantificeren, waardoor gericht kan worden gewerkt aan het versterken van zwakke punten.
  • Voorkom virussen en malware: SoftTech implementeert geavanceerde antivirussoftware en firewallconfiguraties om systemen te beschermen tegen de nieuwste virussen en malwarebedreigingen.
  • Herstel je bedrijfsvoering: SoftTech ontwikkelt op maat gemaakte back-up- en recoverystrategieën om ervoor te zorgen dat bedrijfsvoering snel kan worden hersteld na een incident, met gebruik van recente back-ups.
  • Kies veilige instellingen: Onze IT-auditdiensten richten zich op het beoordelen en verbeteren van systeemconfiguraties, waardoor veilige instellingen worden gewaarborgd in lijn met de beste beveiligingspraktijken.
  • Voer updates uit: SoftTech adviseert en ondersteunt bij het tijdig uitvoeren van essentiële updates om systemen te beschermen tegen bekende kwetsbaarheden en aanvallen.
  • Beperk toegang: SoftTech implementeert altijd strikte toegangscontrolemaatregelen en identiteitsbeheersystemen om ongeautoriseerde toegang tot gegevens te voorkomen.
  • Training en educatie: SoftTech voorziet in cybersecuritytrainingen en educatieve programma's voor personeel, waardoor zij zich bewust worden van potentiële bedreigingen en leren hoe deze te vermijden.

NIS2-ready worden?

Cybersecurity gaat niet alleen over technologie, maar ook over goede beheerspraktijken. SoftTech's IT-audits bieden inzicht in uw IT-omgeving. Neem contact op om uw cybersecurity-positie te versterken voor de NIS2-richtlijn.