API integraties

Heb je een API koppeling nodig? Neem contact op via de button hieronder zodat we samen je wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Mogen wij een API voor je bouwen?

Software moet aansluiten op de behoefte van je organisatie. Soms bestaat daar een standaardoplossing voor. Soms moet je nieuwe software ontwikkelen. En soms is het koppelen van verschillende software en/of systemen de beste oplossing. In dat laatste geval kunnen wij – hoe uitdagend je verzoek ook is - een API voor je bouwen. Een Application Programming Interface. Een slimme koppeling tussen verschillende systemen, waardoor gegevens kunnen worden uitgewisseld.

Standaard software ontwikkelen of API bouwen?

Via een API kunnen gegevens veilige en gecontroleerd uitgewisseld worden tussen verschillende software. Door een API-koppeling te ontwikkelen zorgen wij ervoor dat alle gegevens in alle pakketten binnen jouw organisatie actueel zijn en maximaal op elkaar aansluiten. Nooit meer gegevens dubbel invoeren. De slimme koppeling zorgt ervoor dat gegevens worden gedeeld.

Een API wordt vaak ingezet om interne systemen beter te ontsluiten, maar kan ook worden ingezet voor het delen van data buiten de organisatie. Dan maken we gebruik van een beveiligde webapplicatie, app of website. Zo beschikken klanten, relaties of derden altijd over de juiste, actuele data.

Ontvang een gratis API prijsindicatie

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.