Brainstormsessie

Ontgrendel het volledige potentieel van jouw softwareproject met de hoogwaardige brainstormsessie van SoftTech Automatisering. Gedurende een halve dag (+/- 4 uur) verwelkomen we jou, en de andere belangrijkste stakeholders, uit op ons kantoor in Zoetermeer.

Doelgerichte projectplanning

Tijdens deze sessie krijgt je als opdrachtgever volop gelegenheid om je uitdagingen te presenteren. Onze ervaren softwareontwikkelaars en consultants bespreken samen met jou de gewenste oplossingen. Met behulp van ons beproefde systeem identificeren we gezamenlijk de cruciale aspecten.

Vul het formulier in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak van je visie een werkelijkheid met onze MVP-aanpak

Het resultaat van de brainstormsessie bestaat uit twee onderdelen:

  • Technische document: Het technische document beschrijft de essentiële elementen die worden opgenomen in de MVP. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan een roadmap waarin onderdelen worden genoemd die niet zijn opgenomen in de MVP.
  • Interactief prototype: Het opzetten van een prototype is een essentiële stap in het ontwikkelingsproces van een softwareproject. Het stelt jouw, softtech en andere belanghebbenden in staat om de functionaliteit en gebruikerservaring van de software te visualiseren en te evalueren voordat de daadwerkelijke ontwikkeling begint.

Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!