Magento & Unit4 Integratie

Logistiek Concurrent faciliteert de transport- en logistieke sector. SoftTech verzorgde voor hen een efficiëntie koppeling tussen de website en Unit4 Wholesale ERP.

  1. De koppeling werkt twee kanten op
  2. Orders gaan naar Unit4 Wholesale ERP
  3. Voorraden en de productcatalogus naar de Magento webshop

Meerdere beheeropties

De koppeling voor Unit4 Wholesale ERP en Magento betreft een single-user applicatie die zorgt voor een automatische synchronisatie van klant-, order-, artikel- en voorraadgegevens tussen één of meerdere Magento webwinkels en de Unit4 Wholesale ERP administratie. Met de applicatie kunnen meerdere Unit4 Wholesale ERP - Magento combinaties beheerd worden.

Efficiëntie Synchronisatie

De koppeling werkt twee kanten op: orders gaan naar Unit4 Wholesale ERP en voorraden en productcatalogus naar de Magento webshop.

Afhankelijk van de gewenste orderafhandeling en betaalwijze kan in de applicatie ingesteld worden welke velden gekoppeld moeten worden. Het betreft een standaard applicatie die door de flexibele inrichting breed inzetbaar is.

Vragen? Chat, mail of bel ons.

Neem op verschillende manieren contact op met SoftTech: gebruik onze chat tijdens kantooruren, vul het contactformulier in op onze website of bel via ons telefoonnummer. We staan klaar om je te helpen met al jouw IT-behoeften.