RMA CMS

Een RMA (Return Merchandise Authorization)-systeem is een must voor elk bedrijf dat te maken heeft met het versturen van fysieke producten. Voor deze klant waren bestaande softwarepakketten niet flexibel genoeg en dus klopte men bij ons aan voor professionele custom software.

  1. Eenvoudig in gebruik
  2. Real time tracking van retouren
  3. Duidelijke budgetkaders

Retourneer overzichtelijk en snel

Het adequaat afhandelen van goederen die geretourneerd zijn is een belangrijke pijler van deze klant. Bedrijven winnen aan vertrouwen als zij zorgen voor een optimale klantervaring op elk touch-point van de customer journey. Het originele RMA-systeem was gebaseerd op oude softwaretechniek, waardoor de afhandeling soms traag verliep. Een overzichtelijk RMA-systeem ontwikkelen en vervolgens in een bestaand CMS plaatsen, dat was de opdracht. Extra fijn dus dat wij al jaren ervaring hebben met het integreren van CMS-systemen!

RMA-Platform-Overzicht
RMA-Platform-Detail

Krachtig, one-stop-garantiebeheer

De applicatie die SoftTech voor de klant ontwikkelde, onderhoudt en volgt de servicegeschiedenis gedurende de gehele levenscyclus van het artikel om zo garantieverplichtingen, productie en post-sales operaties te verbeteren. De software faciliteert alle beheerfuncties voor garantieclaims, zoals het invoeren van claims, claimvalidaties, werkwachtrijen voor claims en meer.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug