LUMC Data Analyse

Het Leids Universitair Medisch Centrum is een modern ziekenhuis voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie. Hun medisch onderzoek resulteert in ontzettend veel gecompliceerde data.

  1. Grote hoeveelheden data eenvoudig en overzichtelijk beschikbaar
  2. Data wereldwijd veilig delen
  3. Kostenbesparing door combinatie van bestaande software

Data beschikbaar maken

Om de grote datastroom te waarborgen bij het afsluiten van een onderzoek heeft het LUMC SoftTech gevraagd een eenvoudige manier te vinden om deze data online inzichtelijk en beschikbaar te maken. Door middel van Datavisualisatie kunnen datasets adequaat en veilig worden gedeeld, zowel binnen als buiten de muren van het LUMC. 

LUMC-Data-Analyse
LUMC-Data-Analyse-Graph

Software die het verschil maakt

Bij het overbrengen van complexe data is effectieve communicatie erg belangrijk. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat bij het overbrengen de ontvanger de boodschap verkeerd interpreteert. Vandaar dat de keuze voor de juiste datavisualisatie uitermate belangrijk was, waarvoor SoftTech en LUMC dan ook de koppen bij elkaar hebben gestoken. De uiteindelijke datavisualisatie tools zijn hierna in een op maat gemaakte softwareomgeving geplaatst.

Op deze wijze hebben we het wiel niet opnieuw moeten uitvinden maar een softwarepakket gerealiseerd dat onderzoek complementeert. Het pakket is kostenbesparend en veilig gebleken en resulteert inmiddels in overzichtelijke onderzoeksresultaten.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug