De Netwerkbeheerder voor het MKB

Netwerken zijn vandaag de dag complexer dan ooit. SoftTech voorkomt problemen en is een betrouwbare, flexibele netwerkbeheerder voor het MKB.

  1. All inclusive netwerkbeheer
  2. 24/7 Connected
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Elk bedrijf verdient een betrouwbare netwerkbeheerder

Jij bent ‘connected’. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Jij als organisatie met de klant. Maar ook intern. Pakketten en systemen praten constant met elkaar, wisselen gegevens uit, verrijken elkaar, zorgen dat de business blijft draaien. Het hebben van solide en goed werkende routers, switches en allerlei (vpn-) verbindingen is dan ook essentieel. Organisaties - van multinational tot het mkb - zijn de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een goed functionerende ICT-infrastructuur. Daar hoort een betrouwbare netwerkbeheerder bij met kennis van zaken.

SoftTech is in Nederland één van de meest ervaren partijen wanneer het gaat om het beheren van netwerken voor organisaties. En hoe complex ook, wij maken van jouw netwerkinfrastructuur onze uitdaging.

Sara van RouteVision

Sara Verbeek
CEO van RouteVision

Wij vinden het afsluiten van langdurige samenwerkingen belangrijk. Want een relatie die lang standhoudt levert een goede onderlinge communicatie op en het vertrouwen dat je uitdagingen en calamiteiten samen op de juiste wijze aan kunt pakken. Allemaal zaken waar wij ons bij SoftTech in herkenden en waarom we hebben besloten hen ons ICT-beheer te gunnen. 

Als netwerkbeheerder bieden wij het volgende

icon-systeembeheer

Effectieve, deskundige servicedesk

Onze servicedesk bestaat uit getrainde specialisten waardoor wij problemen snel kunnen verhelpen. 95% van alle support verzoeken handelen wij binnen een uur af.

icon-internet

Een specialist voor elk vraagstuk

SoftTech bestaat uit een groot team waarin iedereen zijn eigen specialisme heeft. Voor elk technisch vraagstuk hebben wij de benodigde kennis paraat.

icon-wiki-systeembeheer

Volledige VOIP ondersteuning

SoftTech biedt VoIP-diensten aan op het Broadsoft platform. Het aanschaffen van een eigen telefooncentrale is hiermee verleden tijd

icon-gratis-advies

Gratis advies en support

Met brede projectmanagement kennis, meer dan 20 jaar praktijkervaring en een passie voor techniek, begeleidt SoftTech dagelijks zowel kleine als grote mkb-bedrijven met de ICT-infrastructuur.

Netwerkbeheerders met hart voor jouw zaak

Omdat wij inmiddels al zeker 20 jaar ervaring als netwerkbeheerder voor het mkb hebben, weten we als geen ander wat er nodig is om het netwerk van jouw organisatie optimaal in te richten en natuurlijk draaiende te houden. Elk teamlid beschikt voor de meest actuele kennis en heeft veel ervaring op het gebied van ICT, mediabeheer en netwerk. Als jouw netwerkbeheer partner stellen we ons proactief op en denken wij met jou mee over oplossingen en innovaties.

Netwerkbeheerders met hart voor jouw zaak
systeem-backup-a01

Een goede ICT-infrastructuur levert je extra geld op. Hoe zit dat precies?

Helaas zien veel MKB bedrijven ICT vooral als kostenpost. Onterecht! Een ICT-infrastructuur die volledig voor jouw bedrijf is geoptimaliseerd, levert je een hoop op. Een betrouwbaar netwerk zorgt voor snellere processen, betere afstemming, minder onnodige werkzaamheden, een kostenreductie en daardoor onderaan de streep: meer inkomsten. Slim netwerkbeheer loont. Zo zie je maar weer.

Een netwerkbeheerder voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw netwerk gaat beheren? Met onze kostencheck kan je het zelf uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige netwerkbeheerder.

Bereken onze kosten
sb-drieluik-kostencalculator
Wij kennen jouw IT-organisatie

Inspirerende verhalen

We zijn apetrots dat wij bedrijven kunnen helpen bij hun (groei)ambities. Hun verhalen over hoe zij technologie succesvol inzetten delen wij graag met jou. Voeg je bij de meer dan 350 bedrijven die hun IT via SoftTech geregeld hebben en zorg dat het in één klap gewoon goed geregeld is

Bekijk onze klant showcases

Netwerkbeheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen