Projectmanagement

Verandering in ICT vraagt om gedegen ICT management. Op basis van de vraag en de omvang van het project brengen we de behoefte in kaart en zorgen er simpelweg voor dat het geregeld wordt. Van begin tot eind.

  1. IT Projectmanagement op maat
  2. Agile, Scrum, Lean of Prince2
  3. Jouw IT is onze uitdaging

Betrouwbaar in IT Management

Met een ruime kennis op het gebied van projectmanagement, een flinke dosis praktijkervaring en passie voor techniek begeleiden we dagelijks mkb-bedrijven met hun IT management. De omvang van het project, de vraag én het type organisatie bepalen welke vorm van projectmanagement het beste past. We streven altijd naar maatwerk, omdat we geloven dat onnodige ballast het succes van ICT-ontwikkeling in de weg staat.

Systeem Maintenance

Kies voor IT Management dat past

Optimale IT werkt vóór je. Maar als ICT niet je core business is, is het vaak moeilijk inschatten of je alles wel goed geregeld hebt. En die tijd kun je beter besteden aan zaken waar je wel energie van krijgt. Kies voor het management van ICT-uitdagingen in jouw organisatie dan ook voor een partij die jouw IT ziet als hun eigen. SoftTech heeft zich gespecialiseerd in deze aanpak. Voor heel uiteenlopende organisaties managen we IT-projecten. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de inhoud, maar zeker ook voor de manier van projectmanagement. Want ook die moet naadloos aansluiten bij jouw organisatie. Wat de behoefte ook is, we zorgen dat het goed komt.

De techniek van vandaag én morgen

Onderdeel van IT management van SoftTech is dat we constant aangesloten blijven. Zo garanderen we dat jouw ICT infrastructuur vandaag én morgen de business maximaal ondersteunt. ICT infrastructuur is constant aan veranderingen onderhevig. Jouw ICT wensen veranderen en dan zijn aanpassingen aan de IT-omgeving nodig. Oplossingen verouderen. Ook dat zorgt voor de nodige aanpassingen. In al dit soort gevallen kun je vertrouwen op onze mensen. We houden trends en ontwikkelingen in de markt in de gaten, zorgen voor regelmatige kennis- en IT updates en doen voorstellen, wanneer we denken dat zaken voor jou beter kunnen.

In het meest ideale geval beheren we zelfs de contracten die jij met verschillende partijen hebt.

SoftTech houdt overzicht

De kans is groot dat je met verschillende leveranciers van systemen, pakketten en oplossingen werkt. Maar hoe houd je het overzicht? SoftTech is het antwoord. We houden graag de boel in de gaten. Vaak op hoofdlijnen, maar ook gedetailleerd wanneer nodig. Om de juiste support te kunnen verlenen is het noodzakelijk over de juiste informatie te beschikken. In het meest ideale geval beheren we zelfs de contracten die jij met verschillende partijen hebt. En wederom bewijzen we dat jij er geen omkijken naar hebt.

Wij zijn jouw IT-afdeling

Tijdelijk onderbezet? Een relatief nieuw team dat voor een korte periode mag leunen op senioriteit? Een solide kick-off na een fase van vernieuwing en innovatie? Weet dat er altijd de mogelijkheid is dat wij jouw ICT-afdeling een tijdje ondersteunen, aansturen of specifieke medewerkers inwerken of trainen. Zo begeleiden we jouw organisatie niet alleen in de beginfase, maar zorgen we ervoor dat IT een stevige plek binnen de organisatie krijgt. Gegarandeerd.

Meer weten over ICT management?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen