Hosting

Als volwaardig ICT-leverancier bieden we diverse hosting en online diensten. We maken gebruik van 2 grote datacenters in Nederland. Deze datacenters zijn uiteraard voorzien van de beste beveiliging.

  1. Één loket voor alle ICT-diensten
  2. E-mailhosting inclusief antivirus en spam control
  3. Betrouwbare disaster recovery oplossingen

SoftTech biedt bovengemiddeld goede hosting in Nederland

We vinden het belangrijk dat onze klanten één loket hebben voor al hun ICT-dienstverlening. We hosten websites en applicaties die door onszelf worden gebouwd. Maar het is ook mogelijk IT producten bij ons onder te brengen, die niet door ons vervaardigd zijn. Betrouwbare hosting in Nederland. Dat is waar we voor staan.

systeem-hosting-a02

Linux server

Een server voorzien van Linux is geen enkel probleem. Standaard gebruiken we CentOS maar uiteraard is Ubuntu, Debian of een andere Linux-variant ook mogelijk. Deze kan bijvoorbeeld worden geconfigureerd tot Apache met PHP, MySQL of MariaDB. Deze worden volledig door ons geïnstalleerd, gemonitord en beheerd.

Microsoft Windows Server

Wij bieden servers voorzien van de laatste besturingssystemen van Microsoft zoals Windows server 2016 of 2012 R2 voor bijvoorbeeld IIS, Exchange, SQL-server of als terminal server. Deze worden volledig door ons geïnstalleerd, gemonitord en beheerd.

systeem-hosting-a03

Virtuele Private Server

Een VPS is een virtuele zelfstandige server die op een gedeelde omgeving staat. Hiervoor gebruiken wij onze eigen hardware en expertise. Deze omgeving op basis van VMware vSphere is volledig door ons ingericht en wordt door ons beheerd en gemonitord. Jouw VPS krijgt een vastgesteld CPU-vermogen en Ram-geheugen toegekend. Doordat deze waarden snel aan te passen zijn, kun je op ieder moment VPS upgraden of downgraden. Hét voordeel van de cloud!

Monitoring en beheersdiensten zijn bij ons standaard en inclusief. Zo houden wij alle servers 24/7 in de gaten en zorgen we dat de servers voorzien zijn van de laatste beveiligingsupdates.

systeem-hosting-a04

E-mail hosting inclusief anti-virus en anti-spam

Van een simpel e-mailadres tot een uitgebreid communicatiesysteem voor je bedrijf. Zodra wij beheer hebben over jouw ICT-omgeving kunnen wij ook zorgdragen voor de hosting van je e-mail. Uiteraard hoort daar een optimale antivirus- en spamcontrole bij.

Mario de Laat van AXP Adviseurs

Mario de Laat
van AXP Adviseurs

"Als je kijkt naar onze dienstverlening, dan is IT inmiddels echt de backbone van onze organisatie. Hierdoor is het extra belangrijk dat we op een expert als SoftTech kunnen bouwen. "

Meer weten over onze hosting mogelijkheden?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen