Microsoft 365

SoftTech is dé ICT-partner gespecialiseerd in Microsoft 365 Business (voorheen Office 365 zakelijk). We bieden efficiënte en zorgeloze oplossingen voor het nieuwe werken voor tientallen mkb-bedrijven in Nederland.

  1. Altijd up-to-date programma’s en documenten
  2. Online samenwerken
  3. Voordelig maandabonnement

Overal en anytime productief samenwerken

Jij of jouw medewerkers willen meer thuis werken. Overdag, in de avond of op een andere locatie. Je doet veel zaken met het buitenland en wilt dat je medewerkers kunnen inbellen met China vanuit huis. Je gunt je medewerkers minder tijd in de file, wilt ze productiever maken en biedt ze flexibele werktijden en -plekken.

Dat is het nieuwe werken en daar hoort een alles-in-één digitale online werkplek bij.
En dát kunnen wij voor je regelen.

Haal alles uit Microsoft 365 met SoftTech.

Microsoft-Office-365-Specialist-Werkplekken

Productievere medewerkers

Met de Office-apps kan je vanaf je PC, Mac of smartphone gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen. Je vertrouwde Office-programma’s zijn altijd binnen handbereik

Microsoft-Office-365-Specialist-Samenwerken

Slimmer samenwerken

Overal toegang tot je zakelijke e-mail en agenda, functies voor het delen van bestanden met OneDrive en SharePoint en online vergaderen met Teams.

Microsoft-Office-365-Specialist-Beveiliging

Geavanceerde beveiliging

Microsoft 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001. Informatieveiligheid is voor SoftTech een must daarom zijn wij zelf ook voledig ISO 27001 gecertifeerd.

Microsoft-Office-365-Specialist-Software

Alle applicaties waar je nu ook mee werkt

Soms werk je al met applicaties (software) die je graag blijft gebruiken maar niet in Microsoft 365 beschikbaar zijn. Hiervoor heeft SoftTech het concept ‘virtueel kantoor’ uitgewerkt: jouw ICT infrastructuur via virtualisatie toch in de ‘cloud’.

Waarom via SoftTech en niet rechtstreeks via Microsoft?

Het is mogelijk om Microsoft 365 abonnementen rechtstreeks bij Microsoft af te sluiten, met daarbij een beperkte vorm van support. In dat geval bent u als organisatie zelf verantwoordelijk voor de implementatie, migratie, beveiliging en het beheer. Vanwege de complexiteit hiervan, zijn er maar weinig organisaties die hiervoor kiezen.

SoftTech draagt zorg voor de volledige migratie en implementatie van uw huidige omgeving naar Microsoft 365. Wij zijn iedere werkdag telefonisch en per mail bereikbaar voor gebruikers met supportvragen. Indien gewenst kunnen wij het volledige IT-beheer voor uw organisatie verzorgen.

Microsoft-Office-365-Specialist-SoftTech
Microsoft-Office-365-Specialist-ISO

Is Microsoft 365 veilig?

In principe wel. Werken in de cloud heeft net zoals “lokaal” werken eigen beveiligingsrisico’s. De veiligheid is zowel afhankelijk van de cloudbeheerder, als van de gebruiker. We adviseren alle gebruikers om standaard gebruik te maken van Multi-Factor Authentication (MFA) en een dagelijkse back-up te laten maken.

Als cloud specialist geven wij veel aandacht aan internet security. Onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd. We geven graag beveiligingsadvies op maat, waarvoor u contact op kunt nemen met onze beveiligingsexperts.

Inspirerende verhalen

We zijn apetrots dat wij bedrijven kunnen helpen bij hun (groei)ambities. Hun verhalen over hoe zij technologie succesvol inzetten delen wij graag met jou. Voeg je bij de meer dan 350 bedrijven die hun IT via SoftTech geregeld hebben en zorg dat het in één klap gewoon goed geregeld is

Bekijk onze klant showcases
Wij kennen jouw IT-organisatie

Meer weten over Microsoft 365? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

ICT beheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen