VoIP

Voice over IP, of kort gezegd VoIP, is telefoneren over een online dataverbinding. Het is een volwaardig alternatief voor het traditionele dataverkeer over analoge of ISDN-verbinding.

  1. Nooit meer een telefooncentrale aanschaffen
  2. Veilig over op basis van een migratieplan
  3. SoftTech is reseller van RoutIT

SoftTech VoIP reseller van RoutIT

SoftTech biedt in samenwerking met RoutIT VoIP-diensten aan op het Broadsoft platform. Het aanschaffen van een eigen telefooncentrale is hiermee verleden tijd. Bij deze VoIP-oplossing is onze partner RoutIT verantwoordelijk voor de hosting. Je maakt als het ware gebruik van een online telefooncentrale. Het ontwerpen van de telefonie-infrastructuur was nog nooit zo easy!

systeem-voip-a01

Overstappen op online telefonie met VoIP

VoIP is een geschikte oplossing voor de meeste bedrijven. Overstappen kan vrij snel en eenvoudig. We helpen je graag. Voordat er wordt gemigreerd, beginnen we met een VoIP Scan. Tijdens deze inventarisatie brengen we alle wensen en eisen in kaart op het gebied van telefonie en bereikbaarheid van jouw organisatie. Op basis daarvan stellen we een migratieplan op.

Meer weten over VoIP oplossingen?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen