Website hulp

Hulp nodig bij het onderhouden, bewerken of het oplossen van problemen met je website of webshop? SoftTech lost het op.

  1. Support voor websites en webshops
  2. Compleet website beheer: 100% zorgeloos
  3. Telefonische ondersteuning
  4. Bel ons en krijg een duidelijk inzicht in de kosten

Hoe kunnen we jou helpen?

Bij SoftTech werkt een team van experts, gespecialiseerd in het ontwikkelen, onderhouden en het oplossen van problemen van de meest uiteenlopende websites en systemen. Ook hebben wij de juiste mensen in huis voor het ontwerpen van een site.

Storingen

website hulp met storingen

Wij verhelpen alle problemen die bij een website kunnen voorkomen, variërend van een 500 (internal server) error tot een site die in zijn geheel niet wil laden.

Content

website hulp met content

Content is het belangrijkste onderdeel van je website. En hierdoor misschien ook wel het lastigste, want welke content is nou het meest geschikt? SoftTech kan je dan ook helpen met het invullen van de juiste content op je site.

Beveiliging

website hulp met beveiliging

Het wil nog wel eens voorkomen dat een website wordt geïnfecteerd met malware. SoftTech kan jouw website uitstekend beveiligen, zodat de kans dat dit gebeurt aanzienlijk minder wordt.

Promotie SEO

website hulp met analytics

Stijg in de resultaten van Google met zoekwoorden die er voor jouw business écht toe doen. Wij stoppen onze kennis en ervaring in een op maat gemaakt SEO (Search Engine Optimalisation)- plan en gaan aan de slag met effectieve technieken.

Promotie SEA

website hulp met marketing

Is je website niet vindbaar op google search? We zorgen ervoor dat je beter vindbaar wordt wanneer men zoekt op zoektermen die voor jou belangrijk zijn.

Hosting

website hulp met hosting

Laat SoftTech de hosting regelen en je bent ervan verzekerd dat je website optimaal draait en beveiligd is met de meest up-to-date technieken.

Maar wat kost dat nou, zo’n nieuwe website?

Als ondernemer wil je natuurlijk weten wat het kost als SoftTech jou helpt met je website. Bel ons en wij geven je binnen 5 minuten een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten.

Bel nu: 079 - 303 01 10
sb-drieluik-kostencalculator

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen