SCRUM

De kern van Scrum is een multidisciplinair en zelfsturend team. Samen pakt het team het project op. Iedereen is betrokken bij het plannen, benoemen van blokkades en het verdelen van de taken. Daarbij gaat Scrum ervan uit dat de benodigde kennis in het team zelf aanwezig is.

  1. Het verhoogt de effectiviteit van het team.
  2. Iedere 2-4 weken een stuk werkende software kunt opleveren.
  3. Veel beter inzicht in de voortgang van eenproject.

Wat is SCRUM?

De scrumaanpak gaat uit van dynamiek, korte lijnen, scherpe prioritering en iteratief samen met de (interne) klant ontwikkelen. Binnen enkele weken – de sprint – moet er een gereed tussen- of eindproduct liggen. Conform de requirements, de backlog, en de Definition of Done, de kwaliteitseisen.De Klant

software-werkwijze-scrum-a04

Als klant kun je alle product wensen doorgeven aan onze Product Owner (PO) of een interne PO'er.

Product Owner

software-werkwijze-scrum-a02

De PO zorgt er voor dat al je wensen worden omgezet in hap-klare broken die wij features noemen.

Backlog

software-werkwijze-scrum-a03

Alle features komen op de Backlog hier staat alles wat uitgevoerd moet worden tijdens de ontwikkeling van het product.

Sprint Backlog

software-werkwijze-scrum-a04

De sprint backlog wordt in overleg met klant samengesteld in de planning bijeenkomst. Het is het overzicht van de Features die in de huidige sprint gerealiseerd gaan worden.

Sprint

software-werkwijze-scrum-a05

Bij Scrum delen we het werk op in sprints waarbij ons team commitment afgeeft voor het behalen van een minimaal testbaar resultaat. De volgorde wordt bepaald door urgentie en business value.

Sprint review

software-werkwijze-scrum-a06

De sprint review is het moment dat belangrijke stakeholders en de Product Owner naar het geleverde werk van het team komen kijken. Nu kan je als klant feedback geven op het resultaat.

Het grote voordeel van SCRUM

De scrumaanpak maakt alles veel eenvoudiger. Hierdoor kun je complexe projecten sneller tot een goed einde brengen. De sleutel vormt continue communicatie met en regie door de klant en de productowner. Verder blijkt het iteratief ontwikkelen van producten, plannen en projectresultaten velen malen beter uit te pakken dan op de traditionele manier.

software-mobile-a01

Samen op ontdekkingsreis

Groeien betekent vernieuwen en vernieuwen betekent het onbekende opzoeken. Wij doen dit graag samen! Wij zijn daarom op zoek naar het partnership, waarin wij zorgen voor de techniek en u voor de ideeën en de marktkennis. Onze werkwijze is er volledig op ingericht om u te begeleiden bij het realiseren van uw ideeën en plannen, zowel rond de software toepassingen die hiervoor nodig zijn als de business die erbij hoort. Wij kennen de uitdagingen die horen bij het “navigeren” in het onbekende.

Wij maken wat jij nodig hebt

SoftTech is een betrouwbare softwarebouwer: we maken maatwerk applicaties die kosten besparen, efficiëntie verhogen en heerlijk werken. Hierbij werken we volgens een lean agile ontwikkeltraject, waardoor wij snel software ontwikkelen welke aan je wensen voldoet. Met meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling voor onder andere de zorg, logistieke, financiële en entertainment branche, zijn we dé partner voor maatwerk software.

Zo gaan wij te werk

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen

icon-reCaptchaDeze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.