Managed hosting

SoftTech biedt betrouwbare hosting in Nederland voor websites, applicaties en IT-producten, met diverse hostingopties zoals Linux en Windows servers, Virtuele Private Servers, en website en e-mail hosting.

SoftTech biedt bovengemiddeld goede hosting in Nederland

We vinden het belangrijk dat onze klanten één loket hebben voor al hun ICT-dienstverlening. We hosten websites en applicaties die door onszelf worden gebouwd. Maar het is ook mogelijk IT producten bij ons onder te brengen, die niet door ons vervaardigd zijn. Betrouwbare hosting in Nederland. Dat is waar we voor staan.

Wat heb je nodig? Als volwaardig ICT-leverancier bieden we diverse hosting opties:

  • Linux servers: Een server voorzien van Linux is geen enkel probleem. Standaard gebruiken we CentOS maar uiteraard is Ubuntu, Debian of een andere Linux-variant ook mogelijk.
  • Microsoft Windows Server: Wij bieden servers voorzien van de laatste besturingssystemen van Microsoft zoals Windows server 2016 of 2012 R2 voor bijvoorbeeld IIS, Exchange, SQL-server of als terminal server. Deze worden volledig door ons geïnstalleerd, gemonitord en beheerd.
  • Virtuele Private Server: Een VPS is een virtuele zelfstandige server die op een gedeelde omgeving staat. Hiervoor gebruiken wij onze eigen hardware en expertise. Deze omgeving op basis van VMware vSphere is volledig door ons ingericht en wordt door ons beheerd en gemonitord. Jouw VPS krijgt een vastgesteld CPU-vermogen en Ram-geheugen toegekend.
  • Website hosting: SoftTech is naast een website bouwer ook een full service hosting partij. Laat SoftTech de website hosting regelen en je bent verzekerd dat je website optimaal performed en beveiligd is met de meest up-to-date technieken.
  • E-mail hosting: Van een simpel e-mailadres tot een uitgebreid communicatiesysteem voor je bedrijf. Zodra wij beheer hebben over jouw ICT-omgeving kunnen wij ook zorgdragen voor de hosting van je e-mail. Uiteraard hoort daar een optimale antivirus- en spamcontrole bij.

Vernieuwd datacenter in Rotterdam per 1 juli

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.