Managed hosting

SoftTech biedt betrouwbare hosting in Nederland voor websites, applicaties en IT-producten, met diverse hostingopties zoals Linux en Windows servers, Virtuele Private Servers, en website en e-mail hosting.

SoftTech biedt hoogwaardige hostingdiensten in Nederland

Wij streven ernaar om onze klanten een allesomvattende ICT-dienstverlening te bieden, waarbij zij kunnen rekenen op één vertrouwd aanspreekpunt. Of het nu gaat om het hosten van door ons ontwikkelde websites en applicaties of het onderbrengen van externe IT-producten, wij staan garant voor betrouwbare hostingoplossingen.

Vul het formulier in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Revolutionair datacenter: jouw innovatieve hub voor bedrijfsgroei

Als volwaardig IT-leverancier bieden we diverse hosting opties:

  • Linux servers: Een server voorzien van Linux is geen enkel probleem. Standaard gebruiken we CentOS maar uiteraard is Ubuntu, Debian of een andere Linux-variant ook mogelijk.
  • Microsoft Windows Server: Wij bieden servers voorzien van de laatste besturingssystemen van Microsoft zoals Windows server 2016 of 2012 R2 voor bijvoorbeeld IIS, Exchange, SQL-server of als terminal server. Deze worden volledig door ons geïnstalleerd, gemonitord en beheerd.
  • Virtuele Private Server: Een VPS is een virtuele zelfstandige server die op een gedeelde omgeving staat. Hiervoor gebruiken wij onze eigen hardware en expertise. Deze omgeving op basis van VMware vSphere is volledig door ons ingericht en wordt door ons beheerd en gemonitord. Jouw VPS krijgt een vastgesteld CPU-vermogen en Ram-geheugen toegekend.
  • Website hosting: SoftTech is naast een website bouwer ook een full service hosting partij. Laat SoftTech de website hosting regelen en je bent verzekerd dat je website optimaal performed en beveiligd is met de meest up-to-date technieken.
  • E-mail hosting: Van een simpel e-mailadres tot een uitgebreid communicatiesysteem voor je bedrijf. Zodra wij beheer hebben over jouw ICT-omgeving kunnen wij ook zorgdragen voor de hosting van je e-mail. Uiteraard hoort daar een optimale antivirus- en spamcontrole bij.

Wat vinden onze klanten?Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!