Microsoft 365 en SharePoint

SoftTech is dé ICT-partner gespecialiseerd in Microsoft 365 en SharePoint. We bieden efficiënte en zorgeloze oplossingen voor het nieuwe werken voor tientallen mkb-bedrijven in Nederland.

  1. Altijd up-to-date programma’s en documenten
  2. Online samenwerken
  3. Voordelig maandabonnement

Altijd en overal moeiteloos samenwerken

Jij en je team willen de vrijheid om te werken waar en wanneer het jou uitkomt. Of het nu overdag, 's avonds of op een geheel andere plek is. Internationale connecties zijn essentieel en je wilt dat je medewerkers zonder gedoe vanuit huis kunnen communiceren met partners. Weg met de frustraties van filetijd – je streeft naar verhoogde productiviteit en biedt flexibiliteit in werktijden en -locaties.

Welkom bij de nieuwe manier van werken, en bij die vernieuwing hoort een allesomvattende, digitale online werkplek. Wij staan klaar om dit voor jou te realiseren.

Haal alles uit Microsoft 365 met SoftTech

  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Microsoft 365 is flexibel en schaalbaar, wat betekent dat je gemakkelijk het aantal gebruikers en de benodigde services kunt aanpassen aan de groei van je bedrijf. Dit maakt het ideaal voor MKB-bedrijven die snel veranderingen moeten kunnen doorvoeren.
  • Toegang vanaf elke locatie:Met Microsoft 365 hebben medewerkers overal toegang tot hun documenten en applicaties, zolang ze een internetverbinding hebben. Dit vergemakkelijkt samenwerking en werken op afstand.
  • Samenwerking en communicatie: Microsoft 365 biedt een reeks tools die de samenwerking binnen teams verbeteren, zoals gedeelde documenten in OneDrive, samenwerken aan documenten in real-time via Microsoft Word, Excel en PowerPoint, en Teams voor directe communicatie en vergaderingen.
  • Veiligheidsmaatregelen: Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals data-encryptie, multi-factor authenticatie en compliance-tools om bedrijfsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en datalekken.
  • Applicaties: Microsoft 365 omvat niet alleen de bekende Apps (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.), maar ook andere zakelijke tools zoals OneDrive voor opslag en SharePoint voor efficiënte samenwerking.

Waarom via SoftTech en niet rechtstreeks via Microsoft?

Wij zijn iedere werkdag telefonisch en per mail bereikbaar voor gebruikers met supportvragen. Indien gewenst kunnen wij het volledige IT-beheer voor uw organisatie verzorgen.

Is Microsoft 365 veilig?

Onze werkprocessen zijn ISO 27001 gecertificeerd. We geven graag beveiligingsadvies op maat, waarvoor u contact op kunt nemen met onze beveiligingsexperts.

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.