Migraties

Een snelle verhuizing vraagt om een strakke planning. Dat geldt voor huizen maar zeker ook voor datasystemen. SoftTech is thuis in verschillende vormen van migratie.

  1. Big Bang Migratie
  2. Seamless Migratie
  3. Gefaseerde Migratie

SoftTech jouw partner in cloudmigratie en server-implementatie

Kies voor de expertise van SoftTech bij migraties naar de cloud of implementaties van nieuwe servers. Of het nu gaat om een naadloze servermigratie of een overstap naar de cloud, wij zijn er om jouw bedrijf te begeleiden naar succes.

Vul het formulier in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe SoftTech jouw migratie soepel kan laten verlopen

  • Big Bang Migratie: Een 'Big Bang Migratie' migratie houdt in dat de complete IT-omgeving in één keer wordt gemigreerd. Dit vraagt om een gedegen planning en aanzienlijke migratieteams om zowel de daadwerkelijke migratie als de nasleep ervan te begeleiden.
  • Seamless-migratie: Als de situatie het toelaat is de beste optie om een nieuw netwerk naast het bestaande te bouwen. En op een geschikt moment de beide te koppelen. Bij Seamless Migratie is veel kennis van de huidige infrastructuur en het dataverkeer een vereiste.
  • Gefaseerde migratie: Een derde variant van het overzetten van een IT-infrastructuur is het de Gefaseerde Migratie, waarbij telkens een deel van de infrastructuur wordt vervangen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een MER, een SER, een complete vestiging of een gedeelte van een datacenter.

Soepele migratie zonder overbodige uitvaltijd

Wat vinden onze klanten?Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!