Migraties

Een snelle verhuizing vraagt om een strakke planning. Dat geldt voor huizen maar zeker ook voor datasystemen. SoftTech is thuis in verschillende vormen van migratie.

  1. Big Bang Migratie
  2. Seamless Migratie
  3. Gefaseerde Migratie

Kies voor cloudmigratie, betrouwbare servers en slimme infrastructuur

In de dynamische world van netwerkinfrastructuur komt er een moment waarop de hardware zijn beste tijd heeft gehad en vervanging vereist. Voor talloze bedrijven markeert dit het ideale moment om innovaties zoals cloudmigratie te omarmen.

Een kans om te excelleren op het gebied van capaciteit, schaalbaarheid, snelheid, betrouwbaarheid en beheersbaarheid. Of het nu gaat om een servermigratie, het overstappen naar de cloud vanuit welke ICT-infrastructuur dan ook, SoftTech staat klaar als de vertrouwde partner om dit te faciliteren.

Hoe SoftTech jouw migratie soepel kan laten verlopen

  • Big Bang Migratie: Een 'Big Bang Migratie' migratie houdt in dat de complete IT-omgeving in één keer wordt gemigreerd. Dit vraagt om een gedegen planning en aanzienlijke migratieteams om zowel de daadwerkelijke migratie als de nasleep ervan te begeleiden.
  • Seamless-migratie: Als de situatie het toelaat is de beste optie om een nieuw netwerk naast het bestaande te bouwen. En op een geschikt moment de beide te koppelen. Bij Seamless Migratie is veel kennis van de huidige infrastructuur en het dataverkeer een vereiste.
  • Gefaseerde migratie: Een derde variant van het overzetten van een IT-infrastructuur is het de Gefaseerde Migratie, waarbij telkens een deel van de infrastructuur wordt vervangen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een MER, een SER, een complete vestiging of een gedeelte van een datacenter.

Soepele migratie zonder overbodige uitvaltijd

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.