Netwerkbeheer

Bij SoftTech vind je een solide partner voor geavanceerd netwerkbeheer, ondersteund door een deskundig team met voortdurend bijgewerkte kennis. Met onze ISO 27001-certificering ben je verzekerd van hoogwaardige informatiebeveiliging en efficiënte oplossingen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsbehoeften.

Waarom kiezen voor netwerkbeheer van SoftTech?

Jij bent 'connected' – 24/7, zowel extern met je klanten als intern tussen je systemen. Bij SoftTech geloven we dat elk bedrijf verdient om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare netwerkbeheerder die begrijpt hoe jouw netwerk jouw kritieke processen ondersteunt.

Terwijl werkplekbeheer zich richt op individuele systemen, gaat ons netwerkbeheer een stap verder. Het omvat routers, switches, VPN-verbindingen en meer, met als doel om jouw volledige netwerkinfrastructuur te optimaliseren en te beheren. Wij begrijpen dat een solide en goed werkende netwerkinfrastructuur de ruggengraat vormt van jouw bedrijfsactiviteiten, en daarom zijn we er om je te ondersteunen en te begeleiden.

Altijd actuele expertise.

SoftTech is ISO 27001 gecertificeerd.

Als jouw betrouwbare netwerkbeheerder bieden wij:

  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Servicedesk met kennis van zaken: Met een team van ervaren specialisten staan we paraat om problemen snel en effectief op te lossen. Ruim 95% van de supportverzoeken wordt binnen een uur opgepakt, zodat jouw bedrijf ongehinderd kan blijven draaien.
  • Expertise en ondersteuning: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Een netwerkbeheerder voor een vast bedrag

Mario de Laat van AXP Adviseurs

Mario de Laat
van AXP Adviseurs

"Als je kijkt naar onze dienstverlening, dan is IT inmiddels echt de backbone van onze organisatie. Hierdoor is het extra belangrijk dat we op een expert als SoftTech kunnen bouwen. "

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.