De Netwerkbeheerder voor het MKB

Netwerken zijn vandaag de dag complexer dan ooit. SoftTech voorkomt problemen en is een betrouwbare, flexibele netwerkbeheerder voor het MKB.

  1. All inclusive netwerkbeheer
  2. 24/7 Connected
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Elk bedrijf verdient een betrouwbare netwerkbeheerder

Jij bent 'connected' – 24/7, zowel extern met je klanten als intern tussen je systemen. Bij SoftTech geloven we dat elk bedrijf verdient om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare netwerkbeheerder die begrijpt hoe jouw netwerk jouw kritieke processen ondersteunt.

Terwijl werkplekbeheer zich richt op individuele systemen, gaat ons netwerkbeheer een stap verder. Het omvat routers, switches, VPN-verbindingen en meer, met als doel om jouw volledige netwerkinfrastructuur te optimaliseren en te beheren. Wij begrijpen dat een solide en goed werkende netwerkinfrastructuur de ruggengraat vormt van jouw bedrijfsactiviteiten, en daarom zijn we er om je te ondersteunen en te begeleiden.

Servicedesk met kennis van zaken

SoftTech is ISO 27001 gecertificeerd

Als jouw betrouwbare netwerkbeheerder bieden wij:

  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Servicedesk met kennis van zaken: Met een team van ervaren specialisten staan we paraat om problemen snel en effectief op te lossen. Ruim 95% van de supportverzoeken wordt binnen een uur opgepakt, zodat jouw bedrijf ongehinderd kan blijven draaien.
  • Expertise en ondersteuning: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.
Sara van RouteVision

Sara Verbeek
CEO van RouteVision

Wij vinden het afsluiten van langdurige samenwerkingen belangrijk. Want een relatie die lang standhoudt levert een goede onderlinge communicatie op en het vertrouwen dat je uitdagingen en calamiteiten samen op de juiste wijze aan kunt pakken. Allemaal zaken waar wij ons bij SoftTech in herkenden en waarom we hebben besloten hen ons ICT-beheer te gunnen. 

Een netwerkbeheerder voor een vast bedrag

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.