Netwerkbeheer

Netwerken zijn vandaag de dag complexer dan ooit. Kies voor een goede, betrouwbare, transparante en flexibele netwerkbeheerder die problemen ondervangt én voorkomt.

  1. 24/7 connected
  2. Geen verborgen kosten
  3. Meer dan 20 jaar ervaring

Jouw ICT verdient de meest betrouwbare netwerkbeheerder

Jij bent ‘connected’. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Jij als organisatie met de klant. Maar ook intern. Pakketten en systemen praten constant met elkaar, wisselen gegevens uit, verrijken elkaar, zorgen dat de business blijft draaien. Het hebben van solide en goed werkende routers, switches en allerhande (vpn-) verbindingen is dan ook essentieel. Organisaties - van multinational tot mkb - zijn de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een goed functionerende ICT-infrastructuur. Daar hoort een betrouwbare netwerkbeheerder bij.

SoftTech is in Nederland één van de meest betrouwbare en ervaren partijen op het gebied van mediabeheer en netwerk beheer. En hoe complex ook, wij maken van jouw netwerkinfrastructuur onze uitdaging.

systeem-network-circles

Netwerkbeheerders met hart voor jouw zaak

Als ervaren beheerder weten we wat er nodig is om het netwerk van jouw organisatie draaiende te houden. Al onze medewerkers beschikken over een schat aan actuele kennis en ervaring op het gebied van ICT, mediabeheer en netwerken o.b.v. Microsoft Software. Als betrokken partij denken we gevraagd en ongevraagd met onze klanten mee over oplossingen en innovaties. Vooral binnen mkb Nederland hebben we onze sporen verdiend en zijn we een veelgevraagde netwerkbeheerder.

Heb je wel eens afgevraagd wat ICT je eigenlijk oplevert?

In de meeste bedrijven wordt ICT vooral gezien als kostenpost. Onterecht! Want een goed geregelde en betrouwbare ICT-infrastructuur levert je een boel op. Snellere processen, betere afstemming, minder onnodige werkzaamheden, een kostenreductie en daardoor onderaan de streep: meer inkomsten. Slim netwerkbeheer loont. Zo zie je maar weer.

systeem-cloudoplossingen-a01

Een tevreden klant

In 2005 kwam de succesvolle samenwerking tussen Duijssen & Van der Klei & Zwijnenberg en SoftTech tot stand. Het Haagse advocatenkantoor zocht een netwerkbeheerder die snel ter plekke kon zijn in het geval van calamiteiten en daarvoor en schappelijke prijs vraagt. DKZ Advocaten maakt gebruik van een Systeembeheer Contract, Remote Controles en mag rekenen op 2e-lijns support. Martijn van de Heijden is verantwoordelijk voor ICT bij DKZ Advocaten.

dkz-Martin van der Heijden
Goed ICT beheer is een wisselwerking tussen de interne verantwoordelijke en de beheerpartij. Dat gaat hand in hand en zo kom je samen tot de juiste oplossing. Wij kunnen niet alles zelf, we hebben een bepaalde chemie die gewoon prettig werkt. Als ik ze bel staan ze altijd klaar en als het nodig is zijn ze snel hier of lossen het gelijk aan de telefoon op. Ik kan met ze lezen en schrijven.