Systeembeheer

SoftTech heeft zich gespecialiseerd in systeem en netwerkbeheer voor het mkb. Wij zorgen ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur.

  1. Jouw IT-afdeling op afstand
  2. Vrijblijvend advies
  3. Wij spreken jouw taal 

Een ICT systeembeheerder die je een stapje voor is

Hoe vervelend: een IT-storing. Prompt leggen al je medewerkers noodgedwongen hun werk neer. Niet kunnen werken betekent vaak geen inkomsten. Het zijn vaak kosten waar je geen rekening mee houdt. En hoewel je een storing nooit helemaal kunt uitsluiten, kun je er wel voor zorgen dat je de kans daarop zo klein mogelijk maakt.

In eerste instantie denk je misschien dat je een ICT systeembeheerder moet aannemen. Maar niets is minder waar! Je kunt je systeembeheer uitbesteden. SoftTech verzorgt voor een groot aantal bedrijven systeem en netwerkbeheer op afstand. En we zouden ook zomaar eens jouw perfecte oplossing kunnen zijn.

PuzzlePiece-A01

Wij kennen jouw IT-organisatie

Bedrijven worden in de kern steeds meer IT-bedrijven. Kijk maar naar je eigen organisatie. Meer devices, alle services in de cloud, een goed crm-systeem en een gedeelte van het klantcontact wordt soms zelfs overgenomen door techniek. In het geval van een calamiteit, zoek je dan een partij die snapt dat iedere organisatie anders is én iedere minuut telt. Je zoekt een partij die simpelweg weet wat er speelt in jouw organisatie en jouw IT-infrastructuur kent. Je zoekt SoftTech.

Eén aanspreekpunt voor alle IT-zaken

Er is weinig vervelender dan dezelfde vraag te moeten stellen aan verschillende mensen. Daarom werken wij met één aanspreekpunt waar jij terecht kunt met al je vragen over IT. Dat kunnen eenvoudige vragen zijn als: waarom kan ik niet bij mijn bestanden? Kunnen jullie ons ondersteunen bij het instellen van e-mail? Of: help, ik ben mijn bestanden kwijt, wat moet ik doen? Maar ook voor complexe vraagstukken die gaan over migratie, het kiezen van nieuwe software of een nieuwe website ben je bij ons aan het juiste adres.

systeem-helpdesk-a01

IT-helpdesk en servicedesk vanuit Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam

Heeft jouw bedrijf behoefte aan specialistische IT-kennis? Weet dan dat er in Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam en slimme club zit die morgen voor je aan de slag kan. Dat kunnen we virtueel, maar we stappen ook in de auto als dat nodig is.

Een tevreden klant

De samenwerking tussen AXP en SoftTech ontstond in 1999. Beide partijen zijn in de afgelopen jaren gelijkwaardig gegroeid. AXP Directeur Jacco Dane heeft naast zijn werk als Accountant ook de verantwoordelijkheid voor ICT.

axp-Jacco-Dane
Als accountantskantoor werken wij veel online. Binnen ons marktsegment lopen wij voorop als het gaat om automatisering. Het is belangrijk dat wij altijd aan de slag kunnen. SoftTech zorgt ervoor dat alles draait. Als we een probleem hebben wordt het meteen opgepakt. Ik kan SoftTech zeker aanbevelen!