Cloudoplossingen

SoftTech is dé ICT-partner gespecialiseerd in cloud-oplossingen. We bieden efficiënte en zorgeloze oplossingen voor het nieuwe werken voor tientallen mkb-bedrijven in Nederland.

  1. Het nieuwe werken ‘any time, any place, anywhere’
  2. Vaste prijs per werkplek
  3. Jouw ICT infrastructuur via virtualisatie in de cloud

SoftTech is dé partij voor cloud hosting in Nederland

Met al onze ‘standaardoplossingen’ zorgen we voor maatwerk binnen jouw organisatie. Hoe divers onze klanten en hun wensen ook zijn, in de basis wil iedereen hetzelfde: dat het goed geregeld is. En dat snappen wij als geen ander.

systeem-cloudoplossingen-a01

Het nieuwe werken

Jij of jouw medewerkers willen meer thuis werken. Overdag, in de avond of op een andere locatie. Je doet veel zaken met het buitenland en wilt dat je medewerkers kunnen inbellen met China vanuit huis. Je gunt je medewerkers minder tijd in de file, wilt ze productiever maken en biedt ze flexibele werktijden en -plekken. Dat is het nieuwe werken en daar hoort een andere ‘werkplek’ bij. Daar hoort cloud hosting bij. En dát kunnen wij voor je regelen.

Ons virtuele kantoor

Soms is het niet mogelijk om alle applicaties (software) in de cloud te gebruiken. Hiervoor hebben wij het concept ‘virtueel kantoor’ uitgewerkt: jouw ICT infrastructuur via virtualisatie bij ons op kantoor toch in de ‘cloud’. We vertellen je graag hoe dit voor jou kan werken.

systeem-cloudoplossingen-a02