VOIP

Voice over IP, of kort gezegd VoIP, is telefoneren over een online dataverbinding. Het is een volwaardig alternatief voor het traditionele dataverkeer over analoge of ISDN-verbinding.

  1. Nooit meer een telefooncentrale aanschaffen
  2. Veilig over op basis van een migratieplan
  3. SoftTech is reseller van RoutIT

SoftTech VoIP reseller van RoutIT

SoftTech biedt in samenwerking met RoutIT VoIP-diensten aan op het Broadsoft platform. Het aanschaffen van een eigen telefooncentrale is hiermee verleden tijd. Bij deze VoIP-oplossing is onze partner RoutIT verantwoordelijk voor de hosting. Je maakt als het ware gebruik van een online telefooncentrale. Het ontwerpen van de telefonie-infrastructuur was nog nooit zo easy!

systeem-voip-a01

Overstappen op online telefonie met VoIP

VoIP is een geschikte oplossing voor de meeste bedrijven. Overstappen kan vrij snel en eenvoudig. We helpen je graag. Voordat er wordt gemigreerd, beginnen we met een VoIP Scan. Tijdens deze inventarisatie brengen we alle wensen en eisen in kaart op het gebied van telefonie en bereikbaarheid van jouw organisatie. Op basis daarvan stellen we een migratieplan op.

Een tevreden klant

Slobbe Meat Trading heeft een all-in systeembeheer contract bij SoftTech. Dit houdt in dat het ICT-beheer volledig door SoftTech is overgenomen.

Slobbe-Meat-Trading
De sector waarin wij ons bevinden bevat veel gelijknamige restaurants. Voor ons is het dan ook zeer belangrijk om te weten welke restaurant er belt. Onze outlook is daarom gekoppeld aan het telefoon systeem, zodat we direct zien wie ons belt. Dit is door middel van een VOIP oplossing voor ons gerealiseerd.
  • Incase en Livis

    SoftTech is gewoon een betrouwbare club, die deskundig en oplossings- en servicegericht te werk gaat en altijd bereikbaar is. Of zoals ik altijd zeg: Bel SoftTech maar, dan komt het wel goed…

    Lees meer over de samenwerking met SoftTech