Automatisering met Microsoft Power Apps

Met Power Apps zijn we in staat om snel applicaties te ontwikkelen die jouw bedrijfsprocessen automatiseren, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen. De automatiseringen vereenvoudigen jouw workflow en de naadloze integratie met andere Microsoft-tools versterkt dit effect.

Krachtige bedrijfsautomatisering in slechts één week gerealiseerd

Power Apps, een Microsoft-applicatie, maakt snelle ontwikkeling van diverse automatiseringsoplossingen mogelijk. Hiermee worden handmatige workflows vlot en efficiënt digitaal omgezet. Dankzij de gebruiksvriendelijke 'Low-code' aanpak van Power Apps kan SoftTech Automatisering snel applicaties leveren, waardoor ontwikkelkosten beperkt blijven. Het is als het bouwen met Lego-blokjes, waar veel functies al klaar zijn en alleen nog samengevoegd hoeven te worden.

Oude software vernieuwen

Met Power Apps kun je bestaande aangepaste software, zoals die in Microsoft Access, eenvoudig omzetten en vernieuwen zonder hoge kosten. Dit betekent dat je verouderde software een frisse start krijgt en jarenlang effectief blijft functioneren.

Power Apps biedt een moderne en kostenefficiënte manier om je software-ervaring te upgraden en aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften.

Krachtig op zich. Samen nog beter

Wat Power Apps extra krachtig maakt, is de naadloze samenwerking tussen de verschillende onderdelen. Deze kunnen niet alleen onderling communiceren, maar ook met andere Microsoft-programma's in de Office 365 bundel zoals bijvoorbeeld: Teams, Sharepoint, Word, Excel, Outlook en Onedrive.

Dit maakt complexe taken aanzienlijk eenvoudiger, zonder dat je je hoeft te verdiepen in technische details. Het is vergelijkbaar met het bouwen van iets groots met Lego-blokjes, zonder dat je een ingenieur hoeft te zijn.

Snelle innovatie met het Microsoft Power Platform

Creëer sterke bedrijfsoplossingen van begin tot eind door Power Apps te koppelen aan het complete Microsoft Power Platform. Dit platform werkt samen met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en talloze andere apps, waardoor je vernieuwing in alle aspecten van je organisatie kunt bevorderen:

 • Power Automate: Dit is als een slimme assistent die taken automatisch voor je uitvoert. Denk aan herhalende taken die tijd kosten, maar nu zonder dat je hoeft te kunnen programmeren.
 • Power BI: Hiermee kun je gegevens op een begrijpelijke manier laten zien. Je kunt gegevens van verschillende bronnen combineren en belangrijke cijfers tonen in overzichtelijke grafieken.
 • Power Virtual Agents: Hiermee kun je chatbots maken zonder dat je een ontwikkelaar nodig hebt. Chatbots kunnen vragen beantwoorden en helpen klanten snel.
 • Power Pages: Met Power Pages kun je moeiteloos professionele websites ontwerpen en aanpassen die optimaal werken op verschillende apparaten en in diverse webbrowsers.

Veelgestelde vragen over Power Apps automatisering

We begrijpen dat je wellicht vragen hebt over het gebruik van Microsoft Power Apps voor bedrijfsautomatisering. Hier zijn enkele veelgestelde vragen om je te helpen een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden en toepassingen van Power Apps. Bekijk hieronder enkele van de meest gestelde vragen over Power Apps.

 • Connect-Incasso
  Intakeformulieren voor verkoop: Met Power Apps kun je het proces van het invullen en verwerken van intakeformulieren voor verkoop volledig automatiseren. Het stelt iedereen in staat om intuïtieve en gebruiksvriendelijke formulieren te ontwerpen die gemakkelijk kunnen worden ingevuld door je verkoopmedewerkers, zonder enige technische achtergrond.
 • Serviceverzoeken: Sommige bedrijven gebruiken Power Apps om een interactieve helpdesktools te bouwen waarmee gebruikers IT-tickets vanuit de app kunnen indienen. Andere gebruiken het om serviceverzoeken te verzamelen voor facilitair onderhoud, HR, inkooporders en meer
 • Nieuwe collega's: Power Apps kan het proces van het onboarden van nieuwe collega's vereenvoudigen. Het voorziet in gebruiksvriendelijke intakeformulieren voor HR-managers, die deze kunnen invullen en indienen bij de relevante afdelingen voor de nieuwe teamleden. Veel organisaties maken gebruik van Power Apps-formulieren in combinatie met Microsoft Flow voor geautomatiseerde workflows en goedkeuringen, waardoor het onboardingproces nog efficiënter verloopt.
 • Power App op maat: Of je nu op zoek bent naar een kleine aanpassing of een volledig op maat gemaakte oplossing, ons team staat paraat om jouw visie werkelijkheid te maken. We gaan verder dan alleen het oppervlak en duiken diep in de technische details om ervoor te zorgen dat jouw Power Apps-ervaring naadloos verloopt en voldoet aan jouw verwachtingen.
 • Ja , Power Apps maakt het eenvoudig om bestaande aangepaste software te vernieuwen zonder hoge kosten. Hierdoor blijft verouderde software effectief functioneren en aangepast aan veranderende zakelijke behoeften.
 • Power Apps biedt naadloze integratie met verschillende Microsoft-programma's in de Office 365 bundel, zoals Teams, SharePoint, Word, Excel, Outlook en OneDrive. Dit vereenvoudigt complexe taken zonder technische expertise.
 • SoftTech biedt ervaren experts om je te begeleiden bij elke fase van je Power Apps-project. Of het nu gaat om finetunen, nieuwe functionaliteiten ontwikkelen of technische obstakels overwinnen, we hebben de kennis en ervaring om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.