Chirpley influencer platform

Authenticiteit is op sociale media noodzakelijk om een ​​digitale gemeenschap op te bouwen. Het Chirpley platform maakt de weg vrij voor marketeers die onbeperkt toegang verlangen tot authentieke nano- en micro-influencers van over de hele wereld.

  1. Kunstmatige intelligentie en blockchaintechnologie
  2. Voor nano- en micro-influencers
  3. Geautomatiseerd platform

Complex software project op maat

Chirpley is 's werelds eerste geautomatiseerde, peer-to-peer, alles-in-één influencer-marktplaats, specifiek gericht op nano- en micro-influencers. Chirpley geeft marketeers de vrijheid om snel en effectief te handelen, dankzij de mogelijkheid van een 1-clicks marketingoffensief.

Om dit technisch mogelijk te maken deed Chirpley een beroep op de expertise van SoftTech. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring met startups en complexe maatwerkprojecten waren wij instaat om snel duidelijkheid te geven over de haalbaarheid van Chirpley’s project. De stap naar applicatieontwikkeling werd hierdoor geminimaliseerd, waardoor Chirpley eenvoudig inzicht in de kosten kreeg.

chirpley-graphic-3birds

Kunstmatige intelligentie en blockchaintechnologie

Het streven van Chirpley is om een gedecentraliseerde organisatie te zijn die opereert in het belang van haar eindgebruikers: de bescheiden influencer en marketeer. Kunstmatige intelligentie, Machine Learning en Blockchaintechnologie zijn de drie pijlers die dat streven mogelijk maken. SoftTech is erin geslaagd om deze geavanceerde technologie te combineren waardoor mogelijkheden zijn gecreëerd die tot nu toe geen enkele Chirpley-concurrent heeft bereikt. Anders gezegd: het creëren van precieze matches tussen merken en influencers, waardoor de Chirpley klanten de meest gunstige marktprijs betalen.

Vragen? Chat, mail of bel ons.

Neem op verschillende manieren contact op met SoftTech: gebruik onze chat tijdens kantooruren, vul het contactformulier in op onze website of bel via ons telefoonnummer. We staan klaar om je te helpen met al jouw IT-behoeften.