Managed Services

Bij SoftTech streven wij naar complete ontzorging op het gebied van ICT. Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft en zorgen dat IT problemen worden voorkomen in plaats van opgelost. Zo houdt u meer tijd over voor de core business.

  1. Jouw ICT in één keer goed geregeld
  2. Meer tijd over voor jouw core business
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Als Managed Services partner ontzorgen wij u op het gebied van ICT.

Wanneer het om Managed Services gaat, gaat het met name om stabiliteit en betrouwbaarheid. Met SoftTech als partner, hebben bedrijven hun hele ICT in één keer goed geregeld. Wij zorgen dat uw systemen geen beperking maar een versterking worden en dat uw personeel altijd zo efficiënt mogelijk aan het werk kan blijven. SoftTech biedt complete ontzorging op het gebied van IT zodat u meer tijd heeft voor wat echt belangrijk is, uw bedrijf.

Wij kennen jouw IT-organisatie

Bedrijven worden in de kern steeds meer IT-bedrijven. Kijk maar naar je eigen organisatie. Meer devices, alle services in de cloud, een goed crm-systeem en een gedeelte van het klantcontact wordt soms zelfs overgenomen door techniek. In het geval van een calamiteit, zoek je een partij die snapt dat iedere organisatie anders is en dat iedere minuut telt. Je zoekt een systeembeheerder die simpelweg weet wat er in jouw organisatie speelt en jouw IT systemen van binnenuit kent. Je zoekt SoftTech.

Wij kennen jouw IT-organisatie
SoftTech Support Desk

Eén aanspreekpunt voor al je IT-oplossingen

Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt. Want niets is tijdrovender – en dus frustrerender – voor een ondernemer dan het oplossen van onverwachte problemen. Een goed systeembeheerder doet meer dan alleen het beheren van apparatuur. Hij moet ook klaarstaan voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving. Daarom werkt SoftTech met één aanspreekpunt voor al je vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen?

Een ICT beheerder voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw netwerk gaat beheren? Met onze kostencheck kan je het zelf uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige beheerder.

Bereken onze kosten
sb-drieluik-kostencalculator
Lodewijk van Incase en Livis

Lodewijk Wever
Directeur Incase en Livis

"SoftTech is gewoon een betrouwbare club, die deskundig en oplossings- en servicegericht te werk gaat en altijd bereikbaar is. Of zoals ik altijd zeg: Bel SoftTech maar, dan komt het wel goed…"

ICT beheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen