De Werkplekbeheerder voor het MKB

Werkplekken vormen de basis van elk bedrijf. Dankzij deze werkstations kunnen jij en je medewerkers de business draaiende houden. In de ideale situatie kan iedereen overal en altijd werken.

  1. All inclusive werkplekbeheer
  2. 24/7 draaiende werkstations
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Elke medewerker moet overal en altijd kunnen werken

In de ideale situatie kan iedereen overal en altijd werken. Het hebben van efficiënt ingerichte werkplekken met kwalitatief goede apparatuur is dan ook essentieel. Een goede werkplekbeheerder draagt zorg voor de onderhoud hiervan en denkt proactief mee over optimalisaties voor de toekomst. Bedrijven - van multinationals tot het mkb - worden steeds meer afhankelijk van een goed functionerende ICT-infrastructuur. Een betrouwbare, flexibele werkplekbeheerder is allang geen overbodige luxe meer.

SoftTech is in Nederland één van de meest ervaren partijen wanneer het gaat om het beheren van werkstations voor bedrijven. En hoe gecompliceerd ook, wij maken van jouw infrastructuur onze uitdaging.

Als werkplekbeheerder regelen wij het volgende

icon-support-black

Servicedesk met kennis van zaken

Het team van de SoftTech servicedesk is gespecialiseerd en staat klaar op elke vraag of een eventueel probleem snel op te pakken. 95% van alle support verzoeken worden binnen 1 uur afgehandeld.

icon-internet

Proactief werkplekbeheer

Er is tegenwoordig geen tijd voor ernstige ICT problemen. Je bent veel liever met de toekomst bezig. Wij ook. Wij denken proactief mee over moderne oplossingen die de dagelijkse taken binnen jouw organisatie kunnen optimaliseren.

icon-services-black@2x

Alle werkstations altijd up-to-date

Door problemen te voorkomen besparen wij jou en je medewerkers een hoop tijd. Middels regelmatige updates en backups garanderen wij dat de werkstations altijd up-to-date zijn en klaar staan voor jouw personeel.

icon-gratis-advies

Gratis advies en support

Met brede projectmanagement kennis, meer dan 20 jaar praktijkervaring en een passie voor techniek, begeleidt SoftTech dagelijks zowel kleine als grote mkb-bedrijven met de ICT-infrastructuur.

Eén aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring als werkplekbeheerder voor het mkb, weten wij exact wat jouw organisatie nodig heeft om de business draaiende te houden. Ons team beschikt over de meest actuele kennis en heeft veel ervaring op het gebied van IT, netwerken en werkstations. Als jouw werkplekbeheer partner stellen we ons proactief op en denken wij met jouw organisatie mee over oplossingen en innovaties.

SoftTech Support Desk
sb-drieluik-kostencalculator

Een Werkplekbeheerder voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw netwerk gaat beheren? Met onze kostencheck kan je het zelf uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige ICT beheerder.

Bereken onze werkplekbeheer tarieven
Sara van RouteVision

Sara Verbeek
CEO van RouteVision

Wij vinden het afsluiten van langdurige samenwerkingen belangrijk. Want een relatie die lang standhoudt levert een goede onderlinge communicatie op en het vertrouwen dat je uitdagingen en calamiteiten samen op de juiste wijze aan kunt pakken. Allemaal zaken waar wij ons bij SoftTech in herkenden en waarom we hebben besloten hen ons ICT-beheer te gunnen. 

Inspirerende verhalen

We zijn apetrots dat wij bedrijven kunnen helpen bij hun (groei)ambities. Hun verhalen over hoe zij technologie succesvol inzetten delen wij graag met jou. Voeg je bij de meer dan 350 bedrijven die hun IT via SoftTech geregeld hebben en zorg dat het in één klap gewoon goed geregeld is

Bekijk onze klant showcases
Wij kennen jouw IT-organisatie

Werkplekbeheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen