AXP adviseurs

Het samenwerkingsverband tussen SoftTech en AXP is al in 1999 ontstaan en zijn nu al meer dan twee decennia een tevreden klant bij SoftTech. AXP heeft een All-in systeembeheer contract bij SoftTech. Dit houdt in dat het ICT-beheer volledig door SoftTech wordt uitgevoerd.

AXP Adviseurs: Advies op maat

Als advies en administratiekantoor biedt AXP Adviseurs al ruim twintig jaar advies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Vanuit kantoren in Amsterdam en Rotterdam adviseren en begeleiden zij (startende) ondernemers, DGA’s en internationale ondernemingen.

Mario de Laat van AXP Adviseurs

‘IT is onze backbone geworden’

Als advies en administratiekantoor biedt AXP Adviseurs al ruim twintig jaar advies op maat aan ondernemers bij het realiseren van hun ondernemingssucces. Vanuit kantoren in Amsterdam en Rotterdam adviseren en begeleiden zij (startende) ondernemers, DGA’s en internationale ondernemingen.

Logo van SoftTech
Wat is precies jullie corebusiness?
Logo van AXP Adviseurs

Administratieve dienstverlening en advisering voor MKB ondernemers met een focus op de grote steden. Wij bedienen onder andere startups, organisatoren van grote evenementen, zakelijke dienstverlening, ondernemers actief in vastgoed, creatieve industrie en internationale ondernemingen. Wij richten ons kortom op ondernemingen uit het hogere segment.

Logo van SoftTech
Wat onderscheidt jullie van andere boekhoudkantoren?
Logo van AXP Adviseurs

Het antwoord zit eigenlijk al in de vraag verborgen. Boekhoudkantoren helpen ondernemers vooral met de jaarrekening. Bij AXP zitten wij veel meer naast onze klanten, die we begeleiden van start naar groei, volwassenheid en daarna eventueel verkoop. Het gehele traject dat een succesvolle onderneming aflegt kunnen wij begeleiden. Je zou ons kunnen zien als een soort ondernemerscoach. Het is op dit moment – waarin door globalisering en hoogstaande technologie de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen – best lastig om winstgevend te blijven, ongeacht de business waar je in zit. In het verleden kon je met bepaalde bedrijfsactiviteiten járen vooruit, nu is het in steeds meer segmenten lastiger om ‘een winnaar te zijn’, de concurrentie is toegenomen. Kijk bijvoorbeeld naar disruptieve bedrijven als bol.com en Amazon, daar ondervinden veel ondernemers echt hinder van. Maar let wel: goede ondernemers zien altijd kansen. En dat zijn precies de klanten die wij graag bedienen. Bij ons op kantoor noemen we dat dan ook échte ondernemers: mensen die een visie hebben en daardoor toch kansen weten te benutten. Hun kracht ligt trouwens ook nog in iets anders, namelijk durven erkennen dat je niet overal verstand van hebt. Zo werken wij zelf ook, waardoor het kan zijn dat wij klanten doorverwijzen naar partijen die op bepaalde gebieden meer expertise in huis hebben dan wij. De verwerking van onze diensten gaat veelal digitaal, waardoor wij inmiddels meer te maken hebben met data dan met het boekhoud-vak op zich.

Logo van SoftTech
Is dat wellicht de reden dat jullie met ons in zee zijn gegaan?
Logo van AXP Adviseurs

Eerlijk gezegd bestaat de klantenrelatie met SoftTech al sinds 1999. Maar dan heb je het dus echt over een heel andere tijd. AXP is inmiddels zelf een soort softwarebedrijf geworden, met IT als onze ruggengraat. De diensten die jullie leveren sluiten daar goed op aan; snelle registraties, Cloud systemen en natuurlijk ook databeveiliging, dat zijn taken die je met een gerust hart aan SoftTech kunt overlaten. Vooral die kennis van beveiliging is voor ons van levensbelang. De data van onze klanten moet écht veilig zijn. Jullie helpdesk is altijd goed bereikbaar en daarnaast hebben jullie de expertise in huis om bepaalde software op maat te ontwikkelen, die ons in staat stelt onze klanten optimaal te bedienen.

Logo van SoftTech
Je zou dus mogen stellen dat AXP en SoftTech met elkaar meegegroeid zijn in de afgelopen jaren?
Logo van AXP Adviseurs

Absoluut. En ik hoop dat we nog vele mooie jaren van groei voor de boeg hebben!

Mario de Laat van AXP Adviseurs

Mario de Laat
van AXP Adviseurs

"Als je kijkt naar onze dienstverlening, dan is IT inmiddels echt de backbone van onze organisatie. Hierdoor is het extra belangrijk dat we op een expert als SoftTech kunnen bouwen. "

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.