De systeembeheerder voor het MKB

Netwerken zijn vandaag de dag complexer dan ooit. SoftTech voorkomt problemen en is een betrouwbare, flexibele systeembeheerder voor het MKB.

  1. All inclusive systeembeheer
  2. 24/7 Connected
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Elk bedrijf verdient een betrouwbare systeembeheerder

Jij bent ‘connected’. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Jij als organisatie met de klant. Maar ook intern. Pakketten en systemen praten constant met elkaar, wisselen gegevens uit, verrijken elkaar, zorgen dat de business blijft draaien. Het hebben van solide en goed werkende routers, switches en allerlei (vpn-) verbindingen is dan ook essentieel. Organisaties - van multinational tot het mkb - zijn de afgelopen jaren steeds afhankelijker geworden van een goed functionerende ICT-infrastructuur. Daar hoort een betrouwbare systeembeheerder bij met kennis van zaken.

SoftTech is in Nederland één van de meest ervaren partijen wanneer het gaat om het beheren van netwerken voor organisaties. En hoe complex ook, wij maken van jouw netwerkinfrastructuur onze uitdaging.

Eén aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken

Een systeembeheerder voor een vast bedrag

Efficiënte ondersteuning en innovatieve oplossingen

  • Servicedesk met kennis van zaken: Het team van de SoftTech servicedesk is gespecialiseerd en staat klaar op elke vraag of een eventueel probleem snel op te pakken. 95% van alle support verzoeken worden binnen 1 uur opgepakt.
  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Alle werkstations altijd up-to-date: Door problemen te voorkomen besparen wij jou en je medewerkers een hoop tijd. Middels regelmatige updates en backups garanderen wij dat de werkstations altijd up-to-date zijn en klaar staan voor jouw personeel.
  • Ervaring en passie voor techniek: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.
Sara van RouteVision

Sara Verbeek
CEO van RouteVision

Wij vinden het afsluiten van langdurige samenwerkingen belangrijk. Want een relatie die lang standhoudt levert een goede onderlinge communicatie op en het vertrouwen dat je uitdagingen en calamiteiten samen op de juiste wijze aan kunt pakken. Allemaal zaken waar wij ons bij SoftTech in herkenden en waarom we hebben besloten hen ons ICT-beheer te gunnen. 

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.