Werkplekbeheer

Werkplekken vormen de basis van elk bedrijf. Dankzij deze werkstations kunnen jij en je medewerkers de business draaiende houden. In de ideale situatie kan iedereen overal en altijd werken.

  1. All inclusive werkplekbeheer
  2. 24/7 draaiende werkstations
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Elke medewerker moet overal en altijd kunnen werken

Het hebben van efficiënt ingerichte werkplekken met kwalitatief goede apparatuur is dan ook essentieel. Een goede werkplekbeheerder draagt zorg voor de onderhoud hiervan en denkt proactief mee over optimalisaties voor de toekomst. Bedrijven - van multinationals tot het mkb - worden steeds meer afhankelijk van een goed functionerende ICT-infrastructuur. Een betrouwbare, flexibele werkplekbeheerder is allang geen overbodige luxe meer.

Eén aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken

Een werkplekbeheerder voor een vast bedrag

Efficiënte ondersteuning en innovatieve oplossingen

  • Servicedesk met kennis van zaken: Het team van de SoftTech servicedesk is gespecialiseerd en staat klaar op elke vraag of een eventueel probleem snel op te pakken. 95% van alle support verzoeken worden binnen 1 uur opgepakt.
  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Alle werkstations altijd up-to-date: Door problemen te voorkomen besparen wij jou en je medewerkers een hoop tijd. Middels regelmatige updates en backups garanderen wij dat de werkstations altijd up-to-date zijn en klaar staan voor jouw personeel.
  • Ervaring en passie voor techniek: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.
Sara van RouteVision

Sara Verbeek
CEO van RouteVision

Wij vinden het afsluiten van langdurige samenwerkingen belangrijk. Want een relatie die lang standhoudt levert een goede onderlinge communicatie op en het vertrouwen dat je uitdagingen en calamiteiten samen op de juiste wijze aan kunt pakken. Allemaal zaken waar wij ons bij SoftTech in herkenden en waarom we hebben besloten hen ons ICT-beheer te gunnen. 

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.