Werkplekbeheer

Werkplekken vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Ze stellen jou en je team in staat om de bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen. In een ideale situatie kunnen medewerkers overal en altijd efficiënt werken.

  1. All inclusive werkplekbeheer
  2. 24/7 draaiende werkstations
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Efficiënt werkplekbeheer

Onze expertise in het stabiliseren van IT-omgevingen gaat verder dan alleen technische oplossingen. We geloven in het bieden van een stevige basis voor jouw bedrijf door middel van proactief onderhoud, monitoring en snelle respons op eventuele problemen. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij het beheren en stabiliseren van jouw werkplekken als jouw werkplekbeheerpartner.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!

Eén aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken

Een werkplekbeheerder voor een vast bedrag

Efficiënte ondersteuning en innovatieve oplossingen

  • Servicedesk met kennis van zaken: Het team van de SoftTech servicedesk is gespecialiseerd en staat klaar op elke vraag of een eventueel probleem snel op te pakken. 95% van alle support verzoeken worden binnen 1 uur opgepakt.
  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Alle werkstations altijd up-to-date: Door problemen te voorkomen besparen wij jou en je medewerkers een hoop tijd. Middels regelmatige updates en backups garanderen wij dat de werkstations altijd up-to-date zijn en klaar staan voor jouw personeel.
  • Ervaring en passie voor techniek: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Wat vinden onze klanten?Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!