Onze ISO-certificering

Dit is een zwart-op-wit bewijs dat wij onze informatiebeveiliging tot in de puntjes geregeld hebben. En dat is belangrijk, want die informatie, dat is uiteindelijk ook jouw informatie, die jij met ons als deelt.

  1. Optimale kwaliteit
  2. Informatieprocessen beheersen
  3. Gevoelige informatie weten veilig te stellen

Wat is ISO certificering?

De ISO 27001 norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System. Dit is een zwart-op-wit bewijs dat wij onze informatiebeveiliging tot in de puntjes geregeld hebben. En dat is belangrijk, want die informatie, dat is uiteindelijk ook jouw informatie, die jij met ons als deelt.

De onafhankelijke geaccrediteerde certificatie instelling DigiTrust B.V. heeft SoftTech Automatisering officieel NEN-EN-ISO/IEC 27001:2023 nl gecertificeerd. De certificering is afgegeven voor de informatiebeveiliging van ons eigen managementsysteem. Een ISO 27001 wordt dan ook alleen uitgereikt aan professionals die er alles aan gedaan hebben om de informatie die in hun bezit is te beveiligen en die voldoen aan de huidige privacywetgeving.

Optimale kwaliteit

SoftTech Automatisering staat garant voor kwaliteit én een goede dienstverlening. Passende bescherming van vertrouwelijke informatie is hier een groot onderdeel van. Wij streven naar het maximaal haalbare niveau van informatieveiligheid en zullen hier continu aan blijven werken.

Zo zijn onze meetmiddelen allemaal goedgekeurd, zijn de officiële kalibratie certificaten in ons bezit en vindt er altijd een jaarlijkse controle plaats. 

Zien is geloven

Indien u het certificaat en de bijbehorende verklaring van toepassing in wilt zien, kunt u contact opnemen via softtech email adres  en vraag naar onze Security Officer.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.