HP partnership

SoftTech heeft al geruime tijd een strategisch partnerschap met HP, een vooraanstaande wereldwijde leverancier van technologieoplossingen. Dit langdurige partnerschap vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor SoftTech en biedt aanzienlijke voordelen voor onze klanten.

SoftTech: Jouw innovatieve partner voor HP-technologieoplossingen

HP, voluit Hewlett-Packard, is een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op het ontwerpen, produceren en leveren van een breed scala aan hardware, software en services voor zowel particulieren als zakelijke klanten. HP is bekend om zijn computers, printers, servers, opslagoplossingen en softwaretoepassingen. Ze bieden technologische oplossingen voor diverse sectoren, waaronder informatietechnologie, gezondheidszorg, onderwijs, en meer.

Als HP-partner krijgt SoftTech toegang tot geavanceerde technologieoplossingen die organisaties helpen hun IT-omgeving te verbeteren en te innoveren. Onze certificering als HP-partner garandeert dat we voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en expertise in de branche.

SoftTech HP partner badge

Op zoek naar een HP-partner?

Als HP-Partner bieden wij de volgende oplossing aan, uiteraard inclusief technische ondersteuning

  1. Computers en Laptops
  2. Printers en Imaging
  3. Servers en Datacenteroplossingen
  4. Opslagoplossingen
  5. Software
  6. Print- en Computingservices

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.