WatchGuard partnership

SoftTech heeft al geruime tijd een strategisch partnerschap met WatchGuard, een vooraanstaande wereldwijde leverancier van technologieoplossingen.

SoftTech: Jouw innovatieve partner voor WatchGuard-technologieoplossingen

Als WatchGuard-partner krijgt SoftTech exclusieve toegang tot geavanceerde cybersecurity-oplossingen die organisaties ondersteunen bij het verbeteren en versterken van hun digitale beveiliging. Onze officiële certificering als WatchGuard-partner staat garant voor de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en expertise binnen de sector.

Dit partnerschap stelt ons in staat nauw samen te werken met WatchGuard, zodat we als eerste de nieuwste technologische ontwikkelingen en updates begrijpen en implementeren. We zijn volledig toegewijd aan het leveren van naadloze implementaties en technische ondersteuning van topkwaliteit aan al onze klanten.

SoftTech WatchGuard partner badge

Op zoek naar een WatchGuard-partner?

Met SoftTech als uw WatchGuard-partner kunt u vertrouwen op onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring om uw digitale omgeving te optimaliseren, te beveiligen en effectief te beheren in een voortdurend evoluerende digitale wereld. We blijven trouw aan onze belofte om u de best mogelijke cybersecurity-oplossingen te bieden, nu als erkende WatchGuard-partner.

  1. Product discounts
  2. 24x7 support
  3. Technische certificaten
  4. Network Security
  5. Secure Wi-Fi
  6. Multi-Factor Authentication

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.