Sitefinity CMS

Als Sitefinity-partner is SoftTech dé partij gespecialiseerd in het inzetten van het Progress Sitefinity CMS. Sitefinity is een uiterst gebruiksvriendelijk CMS systeem voor gemiddelde en grote midden- en kleinbedrijven.

  1. Extreem gebruiksvriendelijk!
  2. Ondersteuning van meerdere websites en talen
  3. SoftTech heeft al verschillende websites gebouwd in Sitefinity.

Sitefinity van Progress het snelste CMS

Wil je de snelste website met het meest gebruiksvriendelijke content-managementsysteem? Denk dan aan het CMS van Sitefinity! SoftTech zelf is buitengewoon enthousiast over dit product, zo veel dat we onze eigen website in Sitefinity hebben gebouwd. SoftTech is nu ook een Sitefinity-partner en daarom uitermate goed in staat om een solide website te bouwen op basis van dit bewezen platform. Wij kennen geen ander systeem waar alle functies zo goed op elkaar zijn afgestemd.

Vul het formulier in en ontvang uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie van ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sitefinity het all-in-one-pakket

1 plek voor al je digitale uitingen

Verrijk je webpagina's met prachtige afbeeldingen en boeiende video's. Bespaar tijd en geld door uw digitaal beeldmateriaal vanaf een centrale locatie te beheren en deel ze op verschillende pagina's en sites. Organiseer eenvoudig uw bestanden met hiërarchische bibliotheken, categorieën en tags.

sitefinity-a05
Sitefinity-a02

Gebruiksgemak

Iedereen die wel eens met een CMS werkt kent het wel: 'hoe deed je dat ook al weer'. Pagina’s zelf aanmaken, aanpassen en personaliseren, met Sitefinity kan dat zonder technische kennis. Drag and drop-afbeeldingen, video's of documenten precies waar jij ze wil hebben, allemaal overzichtelijk weergeven in hun eigen bilbiotheek.

Supersnelle pagina's

De laadtijd van een website is een van de belangrijkste factoren voor een succesvolle website. Met een trage site of een slecht technisch ontwerp verlies je de gemiddelde gebruiker snel. Uiteraard zijn wij zeer content met de snelheid die onze eigen site laat zien! Dankzij de vernieuwende technieken van Sitefinity en onze ervaring met software ontwikkeling hebben wij onze website zo snel gekregen.

super snelle websites
sitefinity-a07

Multisite-management

Beheer centraal meerdere websites en microsites vanuit één locatie met het Sitefinity CMS. Jouw team krijgt één enkele interface om al je sites te beheren. Je kunt content delen op alle sites, en deze gebruiken als basis om snel nieuwe sites en pagina's te lanceren zonder het gedoe van het opzetten van nieuwe projecten. Bepaal zelf wie toegang heeft tot wat, zodat je de volledige controle over het geheel behoudt.

Meertalige sites

Met Sitefinity is het heel eenvoudig om een website in meerdere talen te creëren en te onderhouden. Je kunt eenvoudig van een pagina kopieën maken in andere talen zonder voor elke taal een aparte pagina te maken. Daarnaast profiteer je van de ingebouwde spellingscontrole in meer dan 10 verschillende talen.

sitefinity-a09
sitefinity-a04

Zoekmachine-optimalisatie

Gebruik de ingebouwde SEO-tools om jouw website bovenin de zoekresultaten van Google te krijgen. Geef uw marketingmedewerkers volledige controle, zodat ze eenvoudig SEO-resultaten kunnen maximaliseren zonder hulp van webbeheerders.

Mobile contentmanagement en responsive webdesign

Sitefinity heeft een ingebouwde Responsive Design Engine die pagina's automatisch aanpast voor elk apparaat en schermformaat op basis van vooraf gedefinieerde regels. Dit wordt makkelijk ingesteld via een handig gebruikersinterface waar geen technische kennis voor nodig is.

sitefinity-a06
sitefinity-a08

A/B testen

A/B testen is een essentieel onderdeel van online marketing en belangrijk bij het continu verbeteren van een website of webshop. Het stelt je in staat om verbeteringen meetbaar te maken en zo goede conclusies te trekken.

Officiële Partner van Sitefinity

Heb je vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!