Systeembeheer

SoftTech heeft zich gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer voor het mkb. Wij zorgen ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op een stabiele technische infrastructuur. Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt.

  1. Jouw IT-afdeling op afstand
  2. Vrijblijvend advies
  3. Wij spreken jouw taal 

Een ICT systeembeheerder die je een stapje voor is

Hoe vervelend: een IT-storing. Prompt leggen al je medewerkers noodgedwongen hun werk neer. Niet kunnen werken betekent vaak geen inkomsten. Het zijn vaak kosten waar je geen rekening mee houdt. En hoewel je een storing nooit helemaal kunt uitsluiten, kun je er wel voor zorgen dat je de kans daarop zo klein mogelijk maakt.

In eerste instantie denk je misschien dat je een ICT systeembeheerder moet aannemen. Maar niets is minder waar! Je kunt je systeembeheer uitbesteden. SoftTech verzorgt voor een groot aantal bedrijven systeem en netwerkbeheer op afstand. En we zouden ook zomaar eens jouw perfecte oplossing kunnen zijn.

Wij kennen jouw IT-organisatie

Wij kennen jouw IT-organisatie

Bedrijven worden in de kern steeds meer IT-bedrijven. Kijk maar naar je eigen organisatie. Meer devices, alle services in de cloud, een goed crm-systeem en een gedeelte van het klantcontact wordt soms zelfs overgenomen door techniek. In het geval van een calamiteit, zoek je een partij die snapt dat iedere organisatie anders is en dat iedere minuut telt. Je zoekt een systeembeheerder die simpelweg weet wat er in jouw organisatie speelt en jouw IT systemen van binnenuit kent. Je zoekt SoftTech.

Eén aanspreekpunt voor al je IT-oplossingen

Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt. Want niets is tijdrovender – en dus frustrerender – voor een ondernemer dan het oplossen van onverwachte problemen. Een goed systeembeheerder doet meer dan alleen het beheren van apparatuur. Hij moet ook klaarstaan voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving. Daarom werkt SoftTech met één aanspreekpunt voor al je vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen?

SoftTech Support Desk
sb-drieluik-kostencalculator

Een Systeembeheerder voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw netwerk gaat beheren? Met onze kostencheck kan je het zelf uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige systeembeheerder.

Bereken onze kosten

IT-helpdesk en servicedesk vanuit Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam

Heeft jouw bedrijf behoefte aan specialistische IT-kennis? Weet dan dat er in Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam en slimme club zit die morgen voor je aan de slag kan. Dat kunnen we virtueel, maar we stappen ook in de auto als dat nodig is.

Interesse in SoftTech als jouw systeembeheerder?