Systeembeheer kostencalculator

Benieuwd wat het kost als wij jouw systeembeheerder worden? Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw systeem. Om het allemaal wat makkelijker te maken hebben wij de kostencalculator ingezet. Bereken zelf een scherp tarief op basis van de indeling van jouw systeem.

  1. Scherpe, transparante tarieven
  2. Betrouwbare, ervaren partner
  3. Proactief beheer: problemen voorkomen in plaats van oplossen

Systeembeheerder nodig? Bereken jouw maandtarief

Systeembeheer is een noodzaak voor iedere onderneming. Iedereen werkt op een andere manier waardoor kosten van IT partijen sterk afwijken. Soms zijn werkwijzen onvergelijkbaar wat niet wegneemt dat wij een inschatting kunnen geven wat reële kosten zouden zijn voor het beheren van uw systeem. Door onderstaande vragen te beantwoorden kunnen wij een goede inschatting geven van de mogelijke kosten.

De kosteninschatting wordt direct op de website getoond na het invullen van het e-mailadres. Het e-mailadres wordt vervolgens gebruikt om een uitgebreidere samenvatting te sturen. Het e-mailadres wordt niet gebruikt voor acquisitie doeleinden.

De IT professionals

Een vraagstuk dat een professionele blik vereist? Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden bij SoftTech? Start gerust een chat en wij helpen je verder, dat is ons vak.
Een kennismaking verplicht je tot niets.