MVO-beleid

Bij SoftTech nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij serieus. We willen niet alleen het welzijn van onze klanten verbeteren, maar ook dat van onze medewerkers, leveranciers, partners en de samenleving als geheel.

 1.  

Onze visie op MVO

Bij SoftTech nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij serieus. We willen niet alleen het welzijn van onze klanten verbeteren, maar ook dat van onze medewerkers, leveranciers, partners en de samenleving als geheel. Met trots presenteren we onze MVO-verklaring, waarin we onze visie, missie en doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen uiteenzetten.

Groeien met SoftTech

De MVO missie

Onze missie is om duurzame producten te ontwikkelen, produceren en verkopen die voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en design. We streven ernaar onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken door gebruik te maken van hernieuwbare, gerecyclede of biologisch afbreekbare materialen en energiezuinige processen.

We bieden onze klanten uitstekende service gebaseerd op vertrouwen en respect en creëren een stimulerende en veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Daarnaast vervullen we onze maatschappelijke rol door actief bij te dragen aan sociale en ecologische projecten.

Onze aanpak

 • Vervangbeleid ICT:

  We vervangen apparatuur alleen wanneer nodig om onnodige kosten en milieubelasting te vermijden.

 • Stroomvoorziening datacenter:

  We selecteren datacentra op basis van hun gebruik van groene stroom en samenwerking met lokale partijen.

 • Mens en maatschappij:

  We bieden een gezonde, veilige en uitdagende werkomgeving voor onze medewerkers en hebben duidelijke klachtenregelingen.

 • Maatschappelijke betrokkenheid:

  We sponsoren lokale sport-, cultuur- en natuurorganisaties.

 • Huisvesting:

  Ons pand is goed geïsoleerd, nabij openbaar vervoer, en toegankelijk voor mensen met een handicap.

 • Transport goederen:

  We minimaliseren vervoersbewegingen door dropshipment direct naar de klant.

Onze scope

Deze MVO-verklaring geldt voor SoftTech Holding B.V., SoftTech Softwareontwikkeling B.V. en SoftTech Systeembeheer B.V., gevestigd in Zoetermeer.

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.