Software beheer

Software die gebouwd wordt, moet ook onderhouden worden. Dat klinkt logisch, maar wordt vaak vergeten. Er kunnen foutjes in de software zitten, wensen veranderen in de loop van de tijd of de randvoorwaarden waaronder de software oorspronkelijk gebouwd is, zijn aangepast.

  1. Kies voor een duurzame relatie
  2. ICT-innovatie en jouw branche kennis verenigd
  3. Wij zijn jouw technische dienst

Een flexibele technische dienst voor onderhoud van software

Wie denkt dat we na oplevering van een project verdwijnen, heeft het mis. Ook na livegang is SoftTech een partij die graag een rol vervult in het onderhoud van software. Zie ons als een flexibele technische dienst. Je mag erop rekenen dat wij samen met jou de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten houden op het gebied van software en systeem onderhoud en -doorontwikkeling. Onze kennis en expertise op vele technische vlakken zorgt ervoor dat we je behoeden voor het maken van verkeerde keuzes en op tijd aan de bel trekken als we ontwikkelingen zien die goed zijn voor jouw organisatie.

Systeem Maintenance

Onderhoud van software geleverd door derden

Soms heb je je software ergens laten ontwikkelen, maar verloopt de samenwerking met de gekozen partij stroef. Weet dan dat wij het onderhoud van het softwarepakket kunnen overnemen. We hebben in de ruim 20 jaar dat we actief zijn, meerdere keren het onderhoud voor onze klanten overgenomen. Een complexe discipline. Onze specialisten zijn flexibel en bedreven in verschillende ontwikkelmethodieken en -talen, waardoor het mogelijk is om het onderhoud over te nemen en om te buigen naar een werkbare situatie.

Vragen of Interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.