ICT beheer uitbesteden

Ben je als bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitbesteden van de ICT beheer taken? SoftTech is gespecialiseerd in het ontzorgen van het mkb op het gebied van ICT. Wij ondersteunen waar nodig of worden een volledig uitgeruste ICT afdeling op afstand.

  1. All inclusive ICT beheer voor het mkb
  2. ISO-27001 Gecertificeerd
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

ICT beheer voor organisaties

Wat zal het toch fijn zijn als alle systemen binnen het bedrijf gewoon werken, zonder problemen. En wanneer er dan toch eens iets mis gaat, het direct wordt opgelost. 

Laten we dit direct gaan regelen. Wij worden jouw eigen support team op het gebied van ICT.  Samen maken we heldere afspraken over de verantwoordelijkheden en voorkomen verrassingen achteraf. Met SoftTech als ICT beheer partner worden problemen voorkomen in plaats van opgelost. 

Van servers tot werkplekken. Wi-Fi tot thuiswerken. Apple of Windows. Printers en smartphones. Wij passen ons aan aan je bestaande systemen en regelen alles strak én veilig volgens de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo houd jij tijd over om de groei van je onderneming een boost te geven.

sb-drieluik-kostencalculator

Wat kost het? ICT beheer uitbesteden voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw ICT beheer partner wordt? Met onze kostencheck kan je het zelf eenvoudig uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige ICT beheerder.

Bereken onze kosten

Eén aanspreekpunt voor al je ICT zaken

Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt. Want niets is tijdrovender – en dus frustrerender – dan het oplossen van onverwachte problemen. Een goed ICT beheerder doet meer dan alleen het beheren van apparatuur. Hij moet ook klaarstaan voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving. Dát is wat je mag verwachten bij het uitbesteden van ICT beheer. Daarom werkt SoftTech met één aanspreekpunt voor al je vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen? 

Netwerkbeheerders met hart voor jouw zaak

Een paar voorbeelden van wat je allemaal krijgt

icon-systeembeheer

Deskundige en snelle servicedesk

Zo snel mogelijk mensen verder helpen is ons doel. Daarom hebben wij altijd goed getrainde specialisten aan de telefoon. 95% van alle supportverzoeken handelen wij binnen een uur af.

icon-internet

Een specialist voor elk probleem

SoftTech heeft een team van 35 collega's met ieder z'n eigen specialisme, dus een technisch vraag wordt altijd beantwoord met de juiste kennis.

icon-wiki-systeembeheer

Volledige VOIP ondersteuning

SoftTech biedt VoIP-diensten aan op het Broadsoft platform. Het aanschaffen van een eigen telefooncentrale is hiermee verleden tijd.

icon-gratis-advies

Gratis advies en support

Met een ruime kennis op het gebied van projectmanagement, een flinke dosis praktijkervaring en passie voor techniek begeleiden we dagelijks mkb-bedrijven met hun IT management.

Lodewijk van Incase en Livis

Lodewijk Wever
Directeur Incase en Livis

"SoftTech is gewoon een betrouwbare club, die deskundig en oplossings- en servicegericht te werk gaat en altijd bereikbaar is. Of zoals ik altijd zeg: Bel SoftTech maar, dan komt het wel goed…"

Inspirerende verhalen

We zijn apetrots dat wij bedrijven kunnen helpen bij hun (groei)ambities. Hun verhalen over hoe zij technologie succesvol inzetten delen wij graag met jou. Voeg je bij de meer dan 350 bedrijven die hun IT via SoftTech geregeld hebben en zorg dat het in één klap gewoon goed geregeld is

Bekijk onze klant showcases
Wij kennen jouw IT-organisatie

ICT beheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen