Wat kost software op maat?

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring met startups en complexe maatwerk projecten zijn wij in staat om snel duidelijkheid te geven over de haalbaarheid en kosten van uw project.

  1. Samen de kosten bepalen
  2. 20 jaar start-ups en platform ontwikkeling
  3. Betrouwbare software ontwikkelaar

Samen de kosten bepalen

SoftTech kan helpen met het bepalen van de kosten voor het ontwikkelen van een applicatie. Wij snappen dat dit ingewikkeld is en hebben daarom een manier bedacht om u door de eerste stappen te leiden, van het eerste idee naar een uitgedacht ontwikkelproject. Dit doen wij geheel vrijblijvend en voor niets. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring met startups en complexe maatwerk projecten zijn wij in staat om snel duidelijkheid te geven over de haalbaarheid van uw project. De stap naar het ontwikkelen van een applicatie is nu veel kleiner waardoor wij u eenvoudig inzicht in de kosten kunnen geven.

Wij maken wat jij nodig hebt

SoftTech is een betrouwbare softwarebouwer: we maken maatwerk applicaties die kosten besparen, efficiëntie verhogen en heerlijk werken. Hierbij werken we volgens een lean agile ontwikkeltraject, waardoor wij snel software ontwikkelen welke aan je wensen voldoet. Met meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling voor onder andere de zorg, logistieke, financiële en entertainment branche, zijn we dé partner voor maatwerk software.

Wil je meer weten over automatisering?
Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen