ICT beheer uitbesteden

Ben je als bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitbesteden van de ICT beheer taken? SoftTech is gespecialiseerd in het ontzorgen van het mkb op het gebied van ICT. Wij ondersteunen waar nodig of worden een volledig uitgeruste ICT afdeling op afstand.

  1. All inclusive ICT beheer voor het mkb
  2. ISO-27001 Gecertificeerd
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

ICT beheer voor organisaties

Wat zal het toch fijn zijn als alle systemen binnen het bedrijf gewoon werken, zonder problemen. En wanneer er dan toch eens iets mis gaat, het direct wordt opgelost.

Laten we dit direct gaan regelen. Wij worden jouw eigen support team op het gebied van ICT.  Samen maken we heldere afspraken over de verantwoordelijkheden en voorkomen verrassingen achteraf. Met SoftTech als ICT beheer partner worden problemen voorkomen in plaats van opgelost.

Van servers tot werkplekken. Wi-Fi tot thuiswerken. Apple of Windows. Printers en smartphones. Wij passen ons aan aan je bestaande systemen en regelen alles strak én veilig volgens de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Zo houd jij tijd over om de groei van je onderneming een boost te geven.

Eén aanspreekpunt voor alle technische vraagstukken

Een ICT beheerder voor een vast bedrag

Efficiënte ondersteuning en innovatieve oplossingen

  • Servicedesk met kennis van zaken: Het team van de SoftTech servicedesk is gespecialiseerd en staat klaar op elke vraag of een eventueel probleem snel op te pakken. 95% van alle support verzoeken worden binnen 1 uur opgepakt.
  • Gespecialiseerd team met voortdurend bijgewerkte vakkennis: Onze experts houden hun vakkennis voortdurend up-to-date door middel van inhoudelijke technische trainingen. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de technologie, zodat ze altijd met de meest relevante en effectieve oplossingen kunnen komen.
  • Informatiebeveiliging Volgens ISO 27001 norm: We waarborgen informatiebeveiliging als topprioriteit. Onze gecertificeerde ISO 27001-norm hanteert een procesmatige aanpak voor het opzetten, uitvoeren, monitoren, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging via ons Information Security Management System.
  • Alle werkstations altijd up-to-date: Door problemen te voorkomen besparen wij jou en je medewerkers een hoop tijd. Middels regelmatige updates en backups garanderen wij dat de werkstations altijd up-to-date zijn en klaar staan voor jouw personeel.
  • Ervaring en passie voor techniek: We denken actief mee met onze klanten en streven naar oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften. Hierin geloven we, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de weg is waarop we daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.
Lodewijk van Incase en Livis

Lodewijk Wever
Directeur Incase

"SoftTech is gewoon een betrouwbare club, die deskundig en oplossings- en servicegericht te werk gaat en altijd bereikbaar is. Of zoals ik altijd zeg: Bel SoftTech maar, dan komt het wel goed…"

Vragen of interesse?
Stuur ons een bericht

Benieuwd naar onze diensten of interesse in meer informatie? Laat je gegevens achter en wij e-mailen of bellen je zo snel mogelijk terug.