De ICT Systeembeheerder voor het MKB

SoftTech heeft kant-en-klare pakketten waarmee bedrijven & freelancers hun hele ICT in één keer goed geregeld hebben. Laat ons je ontzorgen zodat jij meer tijd hebt voor wat belangrijk is: jouw bedrijf.

  1. All inclusive systeembeheer
  2. Eén aanspreekpunt voor al je vragen
  3. Benieuwd wat het kost?
    Check het zelf met onze Kostencalculator.

Wij regelen jouw IT inclusief alles

Wij zijn jouw eigen IT-afdeling. Met heldere afspraken wordt al je IT in één keer gewoon goed geregeld, voor een vaste prijs. Zonder verrassingen achteraf.

Van servers tot werkplekken. Wi-Fi tot thuiswerken. Apple of Windows. Printers en smartphones. Wij passen ons aan jouw IT-behoeften aan en regelen alles strak. Zo houd jij tijd over om de groei van je onderneming een boost te geven.

Lodewijk van Incase en Livis

Lodewijk Wever
Directeur Incase en Livis

"SoftTech is gewoon een betrouwbare club, die deskundig en oplossings- en servicegericht te werk gaat en altijd bereikbaar is.
Of zoals ik altijd zeg: Bel SoftTech maar, dan komt het wel goed…"

Een paar voorbeelden van wat je allemaal krijgt

icon-systeembeheer

Deskundige en snelle servicedesk

Zo snel mogelijk mensen verder helpen is ons doel. Daarom hebben wij altijd goed getrainde specialisten aan de telefoon. 95% van alle supportverzoeken handelen wij binnen een uur af.

icon-internet

Een specialist voor elk probleem

SoftTech heeft een team van 35 collega's met ieder z'n eigen specialisme, dus een technisch vraag wordt altijd beantwoord met de juiste kennis.

icon-wiki-systeembeheer

Volledige VOIP ondersteuning

SoftTech biedt VoIP-diensten aan op het Broadsoft platform. Het aanschaffen van een eigen telefooncentrale is hiermee verleden tijd.

icon-gratis-advies

Gratis Support & Advies

Met een ruime kennis op het gebied van projectmanagement, een flinke dosis praktijkervaring en passie voor techniek begeleiden we dagelijks mkb-bedrijven met hun IT management.

Eén aanspreekpunt voor al je IT-oplossingen

Beter voorkomen dan genezen, dat is het credo van de service die SoftTech haar klanten biedt. Want niets is tijdrovender – en dus frustrerender – voor een ondernemer dan het oplossen van onverwachte problemen. Een goed systeembeheerder doet meer dan alleen het beheren van apparatuur. Hij moet ook klaarstaan voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van de IT-omgeving. Daarom werkt SoftTech met één aanspreekpunt voor al je vragen, zoals: Hoe regel ik veilige toegang tot mijn bestanden? Wat zijn de beste instellingen voor een zakelijk e-mailadres? Welke software kan ik het beste aanschaffen?

SoftTech Support Desk
sb-drieluik-kostencalculator

Een ICT systeembeheerder voor een vast bedrag

Benieuwd hoeveel het zou kosten als SoftTech jouw netwerk gaat beheren? Met onze kostencheck kan je het zelf uitrekenen. Ook is het een handige manier om te controleren of je misschien teveel betaald aan je huidige systeembeheerder.

Bereken onze kosten

Inspirerende verhalen

We zijn apetrots dat wij bedrijven kunnen helpen bij hun (groei)ambities. Hun verhalen over hoe zij technologie succesvol inzetten delen wij graag met jou. Voeg je bij de meer dan 350 bedrijven die hun IT via SoftTech geregeld hebben en zorg dat het in één klap gewoon goed geregeld is

Bekijk onze klant showcases
Wij kennen jouw IT-organisatie

ICT Systeembeheer uitbesteden? Laat ons je bellen.

Plan vrijblijvend een bel moment in met één van onze specialisten. Wij beantwoorden al je vragen en adviseren in oplossingen op maat. Wil je liever contact via email klik dan hier.

Visual-Belafspraak-Inplannen

icon-reCaptchaDeze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.